Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mareš otvorene o kríze v "manželstve"! Nesmú spolu tráviť priveľa času!
Zdielať na

Mareš otvorene o kríze v "manželstve"! Nesmú spolu tráviť priveľa času!

Archívna reportáž

Z Leoša sa rodinný typ

Je až neuveriteľné, že zakrátko to bude dvadsaťpäť rokov, čo hviezdny moderátor Leoš Mareš (46) začal moderovať s Patrikom Hezuckým (52) rannú šou v súkromnom českom rádiu. Bolo to v roku 1998 a odvtedy sa jeho kariéra vystupňovala až do hviezdnych výšin a on sa podľa toho aj patrične správal. Škandály ho sprevádzali na každom kroku, ženy menil napriek tomu, že sa oženil a mal dve deti, ako na bežiacom páse. Nie vždy jeho maniere znášal dobre jeho dlhoročný kolega Patrik a ako priznal, bola medzi nimi aj kríza.

​Divoké roky života má už Leoš zrejme za sebou. Upokojenie a oporu našiel v náručí osudovej lásky Moniky Koblížkovej (41), s ktorou sa oženil v roku 2018 a tento rok v marci sa im narodila vytúžená dcéra Alex. Dlho sa o potomka márne usilovali, až to vyzeralo mezi nimi na vážnu krízu, čo sa ale snažili tajiť. Svojho času sa ale zveril, že s Monikou navštevujú psychoterapeuta. "Chodím každý týždeň k psychoterapeutovi. Bavíme sa o rôznych veciach a strašne mi to pomáha. Je to ako s posilovňou. Nikdy sa mi tam nechce. Uprostred sedenia je to občas drina. Pracovať na sebe je ťažké. Ale nakoniec vždy odchádzam s dobrým pocitom. Moja žena Monika tam chodí so mnou," priznal sa Leoš bez udania podrobnejších dôvodov týchto návštev. 

Napokon, možno aj vďaka utlmeniu spoločenských aktivít kvôli covidu sa im podarilo spolodiť dieťa a všetko bol odrazu opäť fajn. Z ich domova s rozkošnou dcérkou sála atmosféra plná pohody a romantiky. Leoš v náručí s Alex priam žiari a jasne vidieť, že je hrdým oteckom, čo dokazuje aj svojimi statusmi s fotografiami na Instagrame. Iste aj jeho kolega Patrik Hezucký je za neho teraz rád, aj že sa konečne upokojil, zrejme práve preto to bolo medzi nimi občas aj ostrejšie. "Poznáme sa 25 rokov, je to ako manželstvo. A ako každé manželstvo, aj my sme mali krízu. Teraz už menej, ustálilo sa to. Je dôležité, aby sme spolu netrávili príliš veľa času, okrem práce," spomínal Mareš nedávno v talkshow Sedm pádů Honzy Dědka a je fakt, že s Hezuckým po boku prežil oveľa viac rokov, ako s akoukoľvek ženou.

Kým sa Leoš rád obklopuje okázalým luxusom, jeho kamarát Patrik Hezucký býva s rodinou v útulnej chatke: 

Ich dvadsaťpäťročná spolupráca im vydržala ale možno aj preto, že medzi nimi panovalo vždy isté napätie, čo ich zrejme vedelo vyhecovať do väčších výkonov. "Leoš a ja sme každý úplne iný, nie je to tak, že by sa našli dve duše. Máme všetkom celkom obrátene, ale nejakým zvláštnym spôsobom to funguje," myslí si Patrik, ktorý na rozdiel od luxusného bývania Leoša v Prahe, býva kúsok za ňou v malom chatovom domčeku spolu s manželkou a ich trojročným synčekom a nemenil by. Je ale pravdou, že počas celého leta sa Marešovci spolu s dcérkou tiež presídlil na ich chalupu v južných Čechách. A iste tam budú tráviť aj Vianoce. Na rozdiel od skromného príbytku Hezuckých, ale Leoš premenil kedysi takmer ruinu na rozľahlé sídlo s bazénom a inými vymoženosťami - presne v v štýle, aký má tento milovník luxusu najradšej.

Leoš Mareš a Patrik Hezucký sú kolegovia a kamaráti dlhých 25 rokov, no prežili aj krízy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Patrik Hezucký (@patrikhezucky)

Súvisiace články

Najčítanejšie