Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Neuveriteľné, ako vyzerala zosnulá Alley krátko pred smrťou! Rakovina bola extrémne rýchla
Zdielať na

Neuveriteľné, ako vyzerala zosnulá Alley krátko pred smrťou! Rakovina bola extrémne rýchla

Filmový svet zasiahla ďalšia nečakaná správa o úmrtí slávnej americkej herečky Kirstie Alley (†71). Pre mnohých sa stala obľúbenkyňou po tom, čo očarila vo filme Pozri, kto to hovorí s hercom Johnom Travoltom po boku, ale zahrala si aj v mnohých ďalších skvelých filmoch a seriáloch. O tom, že sa potýka s vážnou diagnózou - rakovina čreva, sa verejnosť dozvedela iba nedávno. Po tom, čo jej bola diagnostikovaná, trvalo iba pár týždňov, aby jej podľahla. Správu o jej skone uviedli na jej oficiálnom profile na Instagrame jej dve adoptované deti, syn William True Parker a dcéra Lillie Price Stevenson

​Na fotografii, ktorú priložili k smútočnému oznámeniu, je Kirstie Alley na bicykli vysmiata tak, ako ju všetci videli najradšej. "So smútkom vám oznamujeme, že naša neuveriteľná, divoká a milujúca matka zomrela po boji s rakovinou, ktorú zistili len nedávno," uviedli pre jej početných sledovateľov na Instagrame. V posledných chvíľach boja s chorobou ich mama "bola obklopená svojou najbližšou rodinou. S radosťou čelila životu a všetkým dobrodružstvám, ktoré jej prišli do cesty a zanechala v nás istotu, že jej radosť zo života nikdy nekončí. Taká ikonická, aká bola na obrazovke, bola ešte úžasnejšou matkou a babičkou." Zároveň vyjadrili vďaku personálu nemocnice Moffitt Cancer Center za skvelú starostlivosť, ktorú ich mama dostala.  

Skutočne šokujúca je správa o jej skone najmä v súvislosti s posledným videom, ktoré na Instagram pridala. Bolo to len v septembri, keď sa zosnulá herečka radovala z nového prírastku do rodiny. "Mimochodom, práve som si zaobstarala nové dieťa! Viem, že som na to trochu stará, ale gratulácie pre mňa, povedla by som" vtipne oznámila radostnú novinu, no pochopiteľne, vlastné bábätko tým nemyslela. Ak by ale niekto nevedel, koľko má Kirstie rokov, ani náhodou by ju na sedemdesiatničku netipoval. Zdalo sa, že skutočne pred tromi mesiacmi nebolo po rakovine ani stopy, herečka žiarila a vyzerala sviežo a mladistvo. Je však takmer isté, že aj keď o chorobe ešte možno nevedela, čosi sa už v jej tele, žiaľ, odohrávalo.

Kirstie azda najviac preslávila úloha mamy v komédií Pozri kto to hovorí po boku Johna Travoltu:

Kirstie Alley sa narodila v roku 1951 vo Wichite v Kansase. V roku 1991 získala cenu Emmy za hlavnú rolu v komediálnom seriáli Cheers a ďalšiu za miniseriál Davidova matka v roku 1994. Ocenenie Emmy získala aj koncom 90. rokov za herecký výkon v seriáli Veronikina skriňa. Okrem toho si zahrala vo filmoch, ako Pozri, kto to hovorí, Madhouse či Drop Dead Gorgeous. V roku 2005 sa Alley podieľala na scenári a hrala v komédii Fat Actress, neskôr sa dala na reality show. V roku 2011 sa zúčastnila show Dancing with the Stars televízie ABC, v roku 2018 sa umiestnila na druhom mieste britskej verzie Celebrity Big Brother a v roku 2022 súťažila v Maskovaných spevákoch. Skutočne nikto nečakal, ako rýchlo príde koniec.

Pred tromi mesiacmi bola Kristie plná života a vyzerala skutočne výborne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kirstie Alley (@kirstiealley)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie