Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Už aj Žilková podľahla úpravám?! TOTO so sebou nechala spraviť na popud Agáty!
Zdielať na

Už aj Žilková podľahla úpravám?! TOTO so sebou nechala spraviť na popud Agáty!

Archívna reportáž

Od Agáty "dostane" Veronika už tretie vnúča

Časy, keď Veronika Žilková (61) vyzerala veľmi strápene po šoku z náhleho e-mailového rozchodu s manželom Martinom Stropnickým (65) sú už preč. Môže za to láska v podobe bývalého rockera Josefa Holomáča (62), ktorý akoby šibnutím čarovného prútika priniesol do jej života opäť radosť a šťastie. Vrátil sa aj pre ňu typický optimizmus, ktorým vždy navonok oplývala. Kameňom úrazu v jej vzťahu s Martinom bolo ich odlúčenie a odcudzenie sa kvôli covidu. Pokým si v tom čase veľvyslanec v Izraeli plnil svoje povinnosti na ambasáde v Tel Avive, Veronika sa vrátila do Prahy.

​Veronika Žilková miluje svoju veľkú rodinu, veľmi blízky vzťah má najmä so svojou dcérou Agátou Hanychovou (37). Sú ako kamarátky, vedia si navzájom vždy pomôcť a podržať sa aj v náročných chvíľach. Obe rady zdieľajú aj súkromie na sociálnych sieťach. Veronika sa otvorene vyjadrovala o svojom trápení a sklamaní z rozchodu s manželom pre jeho neveru s mladou kolegyňou z ambasády, opisovala všetky jej peripetie aj v súvislosti so súdom ohľadom starostlivosti o ich dcéru Kordulu (18). Zdieľna bola, aj keď do jej života vstúpil nový muž.

Nič vraj nie je náhoda, aj keď prvé stretnutie s Josefom Holomáčom v miestnom šenku tak vyzerať mohlo. Dovtedy ho vôbec nepoznala, hoci bol kedysi basgitaristom a spoluzakladateľom známej rockovej skupiny Argema a v hudobnej branži sa pohybuje stále. Kvôli nemu bola ochotná ísť počas ich nedávneho výletu aj na krst albumu metalovej skupiny Warning Vision spojený s koncertom. Na Instagrame sa priznala, že na metalovom koncerte bola prvýkrát v živote a vtipne dodala, že nejako už len musela prežiť. Na fotkách z výletu ale vyzerala v náručí svojho Pepu šťastne.

Veronika má s dcérou Agátou veľmi blízky a kamarátsky vzťah, spoločne trávia aj dovolenky a výlety: 

Veľmi im to spolu pristane, obaja práve vo chvíľach, keď boli sklamaní z partnerov v manželstve, akoby sa vďaka osudu museli nájsť. Veronika začala o seba viac dbať, no ako vždy, aj teraz nepodstúpila žiadne vek popierajúce zákroky, hoci jedno vylepšenie predsa len nastalo. Veronika zmenila účes, pričom o nové vlasy sa jej postarala dcéra Agáta. "Agátka, ďakujem za prvý vianočný darček. Vlasy, ktoré teraz môžu v maskérni žehliť, kulmovať aj farbiť. Moje vlasy nebudú trpieť," oznámila spokojná herečka na svojom Instagrame. Pochopiteľne, ide o príčesok, a tak jej skutočne nemusí byť ľúto vlasov. Naštastie, Veronika nepristala na žiadnu radikálnu zmenu, vlasy má len o niečo dlhšie a hustejšie. Treba uznať, že jej to skutočne sekne a odkedy má po boku novú lásku, aspoň o 10 rokov omladla.

Takto vyzerá Veronika s novými vlasmi: 

Súvisiace články

Najčítanejšie