Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zomrela hviezdna herečka! Kirstie Alley prehrala krátky boj s vážnou chorobou
Zdielať na

Zomrela hviezdna herečka! Kirstie Alley prehrala krátky boj s vážnou chorobou

Zdroj: SITA

V Hollywoode je smutný deň. Vo veku 71 rokov zomrela obľúbená herečka Kirstie Alley, hviezda mnohých nezabudnuteľných komédií. Správu zverejnila na sociálnej sieti jej rodina.

"Všetkým našim priateľom široko-ďaleko po celom svete... So zármutkom vám oznamujeme, že naša neuveriteľná, divoká a milujúca matka zomrela po boji s rakovinou, ktorú objavili len nedávno," stojí v úvode šokujúceho a smutného vyhlásenia z 5. decembra.

"Bola obklopená svojou najbližšou rodinou, bojovala s veľkou silou a zanechala nám istotu, že jej radosť zo života nikdy nekončí a že ju čakajú mnohé dobrodružstvá. Taká ikonická, aká bola na obrazovke, bola ešte úžasnejšia ako matka a babička. Zápal a vášeň našej mamy pre život, jej deti, vnúčatá a mnohé zvieratá, nehovoriac o jej večnej radosti z tvorby, boli bezkonkurenčné a zanechávajú v nás inšpiráciu žiť naplno tak ako ona," vzdali hold svojej milovanej mame a starej mame jej deti aj v mene vnúčat.

Pripomeňte si Kirstie v skvelej komédii po boku Johna Travoltu:

Jej deti, 28-ročná Lillie a 30-ročná True, tiež poďakovali onkologickému centru za pomoc ich matke a priaznivcov zosnulej Kirstie Alley poprosili, aby v tomto ťažkom období rešpektovali súkromie rodiny. Okamžite po zdieľaní vyhlásenia prostredníctvom Twitteru a Instagramu zaplavili komentáre šokované a ľútostné vyznania a kondolencie. Kirstiein kolega zo skvelej komédie z 90. rokov Pozri, kto to hovorí, 68-ročný Johna Travoltu, sa na Instagrame podelil o príspevok, ktorým jej vzdal hold. "Kirstie bola jedným z najvýnimočnejších vzťahov, aké som kedy mal. Milujem ťa, Kirstie. Viem, že sa ešte uvidíme," napísal Travolta k fotografiám Kirstie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta)

Zosnulá kráska sa preslávila koncom 80. rokov minulého storočia, keď hrala postavu Rebeccy Howe v seriáli  Cheers a v roku 1991 za ňu získala aj cenu Emmy. Len o tri roky neskôr si herečka odniesla druhú cenu Emmy za prácu v seriáli Davidova matka. Medzi Kirstieine ďalšie významné filmy a televízne seriály patria It Takes Two (1995), Village Of The Damned (1995), Toothless (1997), Drop Dead Gorgeous (1999) a mnohé ďalšie. 

Najčítanejšie