Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Krainová ohuruje pravidelne, teraz ukázala sestru! Je to vôbec možné?!
Zdielať na

Krainová ohuruje pravidelne, teraz ukázala sestru! Je to vôbec možné?!

Archívna reportáž

O influencerke a niekdajšej svetoznámej českej modelke Simone Krainovej (49) sa vie, že je vyznávačkou zdravého spôsobu života. Na svoj vek vyzerá naozaj skvelo a tak sa aj cíti. Vo svojich príspevkoch na sociálnych sieťach dáva rady aj ostatným ženám, no občas aj rada provokuje. Zrejme inšpirovala aj svoju staršiu sestru Yvonu, ktorá teraz dovŕšila päťdesiatpäť rokov. Nikto by jej to rozhodne netipoval, tak mlado a dobre vyzerá. Na Instagrame sa zverila, čo všetko v jej živote k tomu prispelo a doviedlo ju k zmene v jej spôsobe života a myslenia.

​Aj keď Yvona nebola z hľadiska kariéry taká úspešná ako Simona, so životom je spokojná, ale vraj to tak nebolo vždy. "Bola to sakra škola, aby to bolo inak, ja sa totiž viem učiť pomaly a iste. Najmä od tých, ktorí sú lepší ako tí, ktorí neboli lepší, no to je už pár rokov za mnou. Tých, ktorí lepší nie sú, beriem s nadhľadom. Áno, to je tá naj výhra, už si trúfnem sebaisto povedať, že som lepšia," vyznala sa v príspevku venovanému jej 55. narodeninám. Najmä posledné roky jej dali veľa a všeličo pochopila. 

Naozaj sa ťažko verí, že Yvona sa blíži k seniorskému veku:

"Dnes pokojne poviem, že budem mať o päť šesťdesiat. Je mi to totiž fuk, je mi fajn a čím som staršia, tým viac milujem každý ďalší rok. Som tá, ktorá sa hľadala takmer polovicu života a - hurá - našla sa," priznala si Simonina staršia sestra. Práve Simonin zdravý spôsob života a skvelá postava pre ňu iste museli byť veľkou inšpiráciou aj motiváciou.  Ale až po päťdesiatke sa rozhodla podstúpiť premenu a postupne sa jej oblečenie zmenšilo pár čísiel. Namiesto prísneho obmedzovania sa v strave rozhýbala telo. Zamilovala si najviac beh. "Ja som jednoducho so sebou spokojná nebola a namiesto diét som si zvolila pohyb a bola to pre mňa tá najlepšia cesta. Pravidelný pohyb vám totiž ukáže cestu k inému jedálničku a hlavne k iným hodnotám," vysvetľuje svoje páky na figúru.

Za Simoniným mladistvým vzhľadom nie je len genetika, ale aj zdravý životný štýl a tiež výdobytky estetickej medicíny:

"Najťažšie je si vlastne priznať, že nie ste so sebou spokojní. Väčšina ľudí sa naučí hodnotiť svoje nedostatky ako normálny stav, alebo ešte horšie, ako svoje prednosti. Hovorím o nedostatkoch, ktoré sa, samozrejme, dajú zmeniť. Myslím, že to, čo jete a vzťah k pohybu sa dá zmeniť. Každý začiatok nie je bohviečo, ak vás to stojí čas, energiu a vystúpenie z komfortnej zóny. Je tiež dobré veľmi nepremýšľať, keď chcete niečo zmeniť, a jednoducho to začať meniť," poradila Yvona ako na to už pred časom pre eXtra.cz. Iste k tomu treba ale aj pevnú vôľu a podporu okolia. Radosť z premeny sestry má iste aj Simona, ktorá sa svojou staršou sestra rada s hrdosťou chváli.

Simona so staršou sestrou Yvonou sú takmer ako dvojičky: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Najčítanejšie