Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krausov syn David ide za mreže! Ale prečo do ženskej väznice?!
Zdielať na

Krausov syn David ide za mreže! Ale prečo do ženskej väznice?!

Archívne video

Šou Jana Krausa sa svojho času vysielala aj v televízii JOJ

Syn Jana Krausa (69), spevák David Kraus (42), sa netají tým, že má rád ženy, pričom nejde len o príťažlivosť, ale aj vyslovene o kamarátske vzťahy. Zrejme za to môže do istej miery aj to, že pochádza zo štyroch bratov. On sám má dcérku Ester, ktorú vlani vo februári porodila jeho o dvadsať rokov mladšia partnerka Sarah Opravilová (22). Ešte ako mladík sa zamiloval do slovenskej herečky Zuzany Norisovej a zložil pre ňu pieseň, ktorú aj naspieval. Vďaka nej vzbudil pozornosť na československej hudobnej scéne, ale lásku Zuzany si ňou nezískal, práve naopak, hnevala sa a on sa citovo zrútil. To má už ale dávno za sebou, teraz už nabral jeho život celkom iný smer - najnovšie mieri za mreže!

​David sa pravidelne objavuje ako spevák v talkshow jeho otca Jana Krausa a iste mu to pomáha k popularite. Na rozdiel od otca je však skôr introvert, nevyhľadáva veľké koncertné pódiá a súkromie si veľmi chráni. Málokedy sa vyberie s partnerkou a dcérkou niekde do spoločnosti, až sa cíti dotknutá, že sa s nimi nechce ukazovať. Pracovne je však veľmi vyťažený, takže často doma s rodinkou nebýva. "Robím všetko možné. Môžete ma vidieť v divadle, na koncertoch... Práve teraz tiež nakrúcam televízny seriál. Robím všeličo, pretože predtým dlho nebola práca," spomenul v Sedmičke, prečo je rád, že je teraz na roztrhanie. 

"Teraz som si užil koncerty s kapelou Mekyho Žbirku na jeho počesť. Bol to pre mňa zážitok, z ktorého budem ešte dlho žiť. Zaspieval som si vďaka tomu v Londýne, v O2 Aréne a Národnom múzeu. Takže som sa priživil na sláve pána Žbirku, ktorého som mal vždy rád. Robilo mi hrozne dobre, že to snáď nikoho nenaštvalo, ako som to spieval v slovenčine. Veľmi si vážim tú príležitosť," pochválil sa. Najbližšie sa chystá na svoje vianočné koncerty. "Mám rómsku kapelu, s ktorou koncertujeme. Na Vianoce by sme chceli urobiť koncert v ženskej väznici. To bol môj sen. Pánska ma nezaujíma," zasmial sa šibalsky a prezradil veľké plány. 

Vypočujte si pieseň Pod vodou sme bílí od Davida Krausa a Gipsy Brothers: 

David má svojskú povahu a priťahujú ho aj neobvyklé zážitky, ako ho iste čakajú s jeho kapelou Gipsy Brothers vo väznici. "Je to zaujímavá situácia, keď idete do väzenia s rómskou kapelou a sú tam nejaké ženy, a vy im idete zahrať na Vianoce. Sú tam rôzne bezpečnostné opatrenia, ale ja som si vyprosil,  že by sme sa chceli s tými ženami aj porozprávať," zveril sa David so svojimi plánmi. "Fascinuje ma to. Nedokážem si to predstaviť. Vždy som mal radšej ženy ako chlapov, takže som sa rozhodol pre ženskú väznicu. Dúfame, že im tam urobíme aspoň trochu pekný vianočný program," opísal svoj plán sympatický spevák, ktorý ide v tomto smere tak trochu v stopách Johnnyho Casha. Azda bude mať dobrý pocit aj po odohraní koncertu.

David so svojou polovičkou a matkou jeho malej dcérky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David (@davidkrausofficial)

Súvisiace články

Najčítanejšie