Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nedvědovi praskli nervy?! V dome Dary Rolins pre BITKU zasahovala polícia!
Zdielať na

Nedvědovi praskli nervy?! V dome Dary Rolins pre BITKU zasahovala polícia!

Archívna reportáž

Správa z Česka poriadne prekvapila! Zrejme aj policajti museli byť prekvapení, keď dostali hlásenie o násilnostiach v dome v Tuchoměřicích na okraji Prahy, na známej adrese. Vo vile Dary Rolins sa strhla bitka a jedným z aktérov bol jej Pavel.

​Pavel Nedvěd možno pre jeho chlapčenský úsmev a blond vlasy pôsobí priam ako anjelik, no má poriadne horúcu hlavu. Našťastie, len v prípadoch, keď sa deje nespravodlivosť alebo sa ocitne on či niekto z jeho blízkych v nebezpečenstve. Tentokrát to bola jeho milovaná Dara, ktorú sa nebál ísť brániť do tmy pred votrelcom, píše portál Blesk.cz.

Grande Paolo, ako Nedvěda volajú v Taliansku, kde zasvätil profesionálny život klubu Juventus Turín, má skúsenosť s dlhoprstými. Presne pred 11 rokmi vykradli jeho vilu, ktorú zdieľal s rodinou s exmanželkou, a odniesli si poriadny balík - cennosti v hodnote približne milión eur.

Toto hovorila Dara o láske, keď ešte netušila, čo sa o pár mesiacov v jej živote udeje:

​Niet divu, že keď spozoroval podozrivé indivíduum na pozemku Dary, okamžite konal. "Môžeme potvrdiť vzájomné napadnutie dvoch mužov v utorok pred 22. hodinou. Čo sa presne stalo bude polícia preverovať," vyjadrila sa pre Blesk hovorkyňa Polície ČR Michaela Richterová. Že za kratší koniec ťahal votrelec je zrejmé zo správy záchrannej služby: "V Tuchoměřicích sme ošetrili muža, ročník 1992, s povrchovým poranením hlavy a pomliaždeným ramenom".

Hoci žije každý v inej krajine, Dara a Pavel sú spolu veľmi často, napríklad aj v Tatrách:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pavel rozhodne nie je ročník 1992, je teda zrejmé, že športovec si s o 20 rokov mladším chlapíkom poradil ručne stručne. Či potreboval ošetrenie aj on už známe nie je. Dara mala šťastie, že mala Pavla práve u seba, čo až doteraz také časté nebývalo. No možno sa to zmení, keďže Nedvěd v pondelok rezignoval aj s celým vedením klubu Juventus Turín pre podozrenie z falšovania účtovníctva. Hoci sa vraj nehodlá z Talianska natrvalo odsťahovať, ktovie, čo napokon zavelí láska.

Najčítanejšie