Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takto si to Vémola nepredstavoval! Skončil v NEMOCNICI mesiac pred zápasom, v deň Rockyho narodenín!
Zdielať na

Takto si to Vémola nepredstavoval! Skončil v NEMOCNICI mesiac pred zápasom, v deň Rockyho narodenín!

Archívne video

Neprajníci by možno povedali, že karma je zdarma, no azda nikto by neželal Karlosovi Vémolovi (37) skutočne nič zlé. Zápasníka MMA ale poslednú dobu prenasledujú rôzne nepríjemnosti. Aj teraz, práve v tú najnevhodnejšiu dobu, keď má krátko pred veľkým zápasom so súperom Patrikom Kinclom (33), dostal nepríjemný zápal s vysokými horúčkami a musel byť hospitalizovaný v nemocnici.

​Hoci ide o veľmi nepríjemný a bolestivý stav, Karlos by už mal byť na tom lepšie. Potešiť ho prišla do nemocnice aj jeho manželka Lela (33) s ich dvomi deťmi. Synček Rocky práve oslávil jeden rôčik. "Terminátor" má z neho radosť, na svoju rodinku si veľmi potrpí.

Karlos informoval svojich sledovateľov na Instagrame o tom, čo sa s ním deje, fotografiou s rodinkou aj s narodeninovou tortou. "Takto som si Rockyho prvé narodeniny rozhodne nepredstavoval, ale vzhľadom na to, ako hrozne mi bolo ešte včera, som rád, že som tu s ním a s dievčatami," napísal ubolený zápasník a nezabudol sa poďakovať aj lekárom z pražskej nemocnice.

Vémola mal husté vyjadrenia, teraz ho niektorí podozrievajú, že chce zo zápasu naschvál vycúvať:

Niečo podobné zažil Vémola aj minulý rok. "Zobudil som sa so strašnou bolesťou, niečo také som už dlho nezažil. A nechápal som to, pretože väčšinou, keď si trebárs roztrhnem väzy, tak ma to bolí hneď pri tréningu," posťažoval sa vtedy, no stav pretrvával dlhšie, ako čakal. Kvôli tomu minulý rok odriekol aj chystaný zápas a odložil svadbu s partnerkou Lelou. Zatiaľ nie je jasné, či postihne podobný osud aj chystaný zápas s Patrikom Kinclom, ktorý má byť 30. decembra. 

Kincl pritom nie je ľahký súper, v septembri v hlavnom zápase turnaja Oktagon 35 v Brne porazil Francúza Alexa Lohorého a prvýkrát obhájil titul v strednej váhe.  Karlos zas v júli zvíťazil v hlavnom zápase Oktagonu 34 nad Srbom Aleksandarom Iličom v 1. kole a získal uvoľnený titul v poloťažkej váhe. Na zrušenie zápasu nechce ani pomyslieť Ondřej Novotný, ktorý sa ku Karlosovmu stavu vyjadril pre iSport.cz. "Podľa mojich informácií je Karlos v nemocnici kvôli zápalu, ktorý je teraz už pod kontrolou liečený antibiotikami a hľadajú sa asi tie správne. ... Moje informácie však sú, že je to, samozrejme, nepríjemné, ale že to nie je zatiaľ vec, kvôli ktorej by som mal povedať, že ten zápas nebude alebo niečo podobné," vyjadril sa Novotný. 

Najčítanejšie