Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hotovo, podpísané, uzavreté! Kim a Kanye sa rozviedli, TAKTO si podelili majetok a starostlivosť o deti!
Zdielať na

Hotovo, podpísané, uzavreté! Kim a Kanye sa rozviedli, TAKTO si podelili majetok a starostlivosť o deti!

Archívna reportáž

Po dlhých mesiacoch konečne došlo k vyrovnaniu majetku hviezdneho páru Kim Kardashian (42) a Kanye Westa (45). Už iba toto stálo v ceste tomu, aby sa rozviedli, keď minulý rok vo februári požiadala členka slávnej rodiny Kardashianovcov o rozvod. Hoci sa pár zobral s veľkou pompou v roku 2014 a mali postupne štyri deti, neustáli tlaky, ani Kanyeho komplikovanú osobnosť. Raperovi vybuchli najskôr nervy preto, že už mal dosť zverejňovania súkromia slávnej rodiny manželky a riadne ju dourážal, potom sa ale doprosoval jej návratu, ale aj vyhrážal, no nepomohol si.

​V rozvodovom spore páru išlo hlavne o deti a ich zverenie do opatery. Kim podľa slov nahnevaného rapera mu zamedzovala v stretávaní sa s nimi, na čo poukazoval na sociálnej sieti. Je však tiež pravda, že sa už dlhú dobu nespráva veľmi štandardne, údajne pre narušenú psychiku. Kim od svojho podania návrhu na rozvod udržiavala vzťah s komediálnou hviezdou Pete Davidsonom (29), ale už aj to je minulosťou. Od 2. marca jej bol súdom navrátený na jej žiadosť "status slobodnej osoby".  Kanye sa na súd ani nedostavil, nechal sa zastúpiť svojím právnikom. Nedávno kvôli svojím excesom prišiel o riadny balík peňazí zo svojho obrovského majetku, ale aj tak mu zostalo viac než dosť.

Podľa súdnych dokumentov, ktoré získali v Page Six, budú mať ako zakladateľka Skims, tak aj generálny riaditeľ Yeezy, rovnaký podiel v rámci opatrovníctva ich štyroch detí - North (9), Saint (6), Chicago (4) a Psalm (3). Ako uviedli nemenované zdroje z okruhu Kim, deti budú naďalej zväčša ale u nej, ako West  priznal už v septembri. V dohode sa okrem iného uvádza, že raper bude musieť svojej bývalej manželke platiť 200 000 dolárov mesačne na výživné pre deti. Bude zodpovedať aj za 50 percent výdavkov na ich vzdelávanie a bezpečnosť. Ak by došlo k sporom o niektoré z ich detí, musia sa zúčastniť na mediácii. Ak by jedna zo strán neprišla, zúčastnená strana sa stane rozhodovateľom. Majetok bol inak rozdelený v súlade s predmanželskou zmluvou bývalého páru.

Pozrite si jedinečný dizajn jedného z domov, v ktorom žije Kim Kardashian spolu s deťmi: 

West bol ústretový, keď súhlasil, že na Kim dá prepísať dva veľmi drahé pozemky s nehnuteľnosťami v Kalifornii, a to jeden v Hidden Hills, v ktorom hviezda reality show o Kardasianovcoch žije spolu s ich štyrmi deťmi, ako aj vedľajší dom s piatimi spálňami, ktorý Kanye kúpil hneď po ich rozchode. Kim by ho chcela dať kompletne zrekonštruovať. Okrem toho jej má patriť aj pozemok v Idahu. Kanyemu zostane dom na pláži v Malibu, oba ranče vo Wyomingu, dom v Belgicku a ďalší v Chicagu, kde vyrastal. Jeho celkový majetok by mal mať aj po jeho nedávnom veľkom prepade hodnotu takmer miliardy dolárov.

Deti Westa a Kardashian ostanú v opatere ich matky Kim, Kanye však bude platiť tučné výživné: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Súvisiace články

Najčítanejšie