Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tajný odkaz len pre JLo! TOTO nechal Affleck vyryť do jej zásnubného prsteňa!
Zdielať na

Tajný odkaz len pre JLo! TOTO nechal Affleck vyryť do jej zásnubného prsteňa!

Archívna reportáž

Keď sa dal pár Benifer opäť dokopy, bola to veľká sláva

Že je pre Bena Afflacka (50) jeho už manželka Jennifer Lopez (53) výnimočná žena, potvrdil aj zásnubným prsteňom, ktorý jej daroval na jar. Má do neho vsadený veľmi vzácny žltozelený diamant. Aj na ich prvé zásnuby pre ňu vybral vzácnu farbu diamantu, pre zmenu ružovú. Bolo to pred dvadsiatimi rokmi. Vtedy aj teraz vyznala Jen svoje city k Benovi prostredníctvom albumu s piesňami o ňom a o nej. Ben nespieva, ale predsa našiel cestu, ako vyznať lásku krásnym spôsobom.

​Takú romantiku by azda po toľkých rokoch od rozchodu tohto slávneho páru v roku 2004, už nikto nečakal. Bolo by to na hollywoodsky film a zrejme sa tak raz aj stane. Obaja si medzitým našli iných partnerov, s ktorými majú deti, ale ako sa ukázalo, stará láska nehrdzavie. "Vždy som cítila, že tam bola skutočná láska, skutočná láska," rozplývala sa priam JLo nedávno v rozhovore pre Vogue. "Keď sme sa znovu spojili, tie city vo mne boli stále veľmi skutočné," dodala zamilovane. Aktuálne v rozhovore so Zane Loweom prezradila, čo jej Ben nechal vyryť do prsteňa.  "Not. Going. Anywhere." voľne preložiteľné ako "Nikam neodchádzam".

Prezradila aj, kedy uvidela prvýkrát túto pre ňu tak významnú vetu. "Takto sa podpisoval pod svoje e-maily, keď sme opäť začali komunikovať," vysvetlila. Zo zdrojov získaných pre TMZ vyplynulo, že Ben a JLo boli od začiatku februára 2021, keď odletela do Karibiku, aby začala nakrúcať film Shotgun Wedding, "vo veľmi pravidelnom kontakte prostredníctvom e-mailov".

Pozrite si najnovší rozhovor, kde JLo veľa prezradila:

V tom čase bola ešte zasnúbená s Alexom Rodriguezom, ktorý za ňou priletel, aby si ujasnili svoj vzťah po tom, čo na neho padol tieň nevery. Hoci sa zdalo, že vzťah má ešte šancu, zdroj blízky páru povedal, že sa pred niekoľkými týždňami rozišli a "zdá sa, že sa nedajú dokopy". Možno práve tá Benova veta JLo presvedčila Alexovi odolať.

JLo prišla konečne s novým albumom, je o láske s Benom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

A neuplynolo veľa času a na prstenníku krásnej speváčky sa už tkvel exkluzívny zásnubný prsteň s diamantom, ktorý má 8,5 karátov. Jeho cena sa odhaduje na 5 až 10 miliónov dolárov. "Vždy hovorím, že zelená farba je moja šťastná farba. Uvedomila som si, že v mojom živote je veľa momentov, kedy sa stali úžasné veci, keď som mala na sebe zelenú farbu," vyznala sa JLo nadšená nielen z prsteňa s krásnym odkazom, ale nepochybne aj zo samotného faktu, že sa jej životná odpieraná láska naplní.

Najčítanejšie