Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šok a hnus! Vyšla upútavka na dokument Harryho a Meghan, ľudia sú vytočení!
Zdielať na

Šok a hnus! Vyšla upútavka na dokument Harryho a Meghan, ľudia sú vytočení!

Archívna reportáž

Harry nedbal žalovať i bojkotovať bulvár v snahe o "ochranu súkromia"

Harry a Meghan konečne splnili sľub a streamovaciemu gigantovi poskytli dostatok materiálu, aby spracovali šesťdielny dokumentárny film o ich súkromí. Hoci odkedy odišli od kráľovskej rodiny hovorili o tom, ako veľmi túžia po súkromí a preto sa odstrihnú od monarchie, v ich predstavách je to zrejme súkromie pod dohľadom kamery. A výsledok ukážu celému svetu.

​Dlho očakávaný dokumentárny seriál za vyše 100 miliónov eur sa na obrazovky dostane o týždeň. Upútavku pritom zverejnili len niekoľko hodín po príchode princeznej Kate a princa Williama do USA.  Hoci sa okolo názvu seriálu špekulovalo, trailer odhalil, že sa volá Harry a Meghan. Dokument má mať údajne šesť epizód. V minútovej ukážke je zobrazená séria fotografií a videí s útržkami rozhovorov Harryho a Meghan. Na začiatku upútavky sa dvojice pýtajú: "Prečo ste chceli natočiť tento dokument?" Harry odpovedá: "Nikto nevidí, čo sa deje za zatvorenými dverami. Musel som urobiť všetko, čo som mohol, aby som ochránil svoju rodinu."

A Meghan hovorí: "Keď je v stávke tak veľa, nemá väčší zmysel počuť náš príbeh od nás?" V upútavke sa objavili aj nevidené fotografie a videá, na ktorých pár tancuje, hrá na gitare a robí si selfie. Uvádza sa, že relácia poskytne pohľad na "príbeh lásky" páru a bude sa vysielať od 8. decembra. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu údajne požiadali o odloženie vysielania, čím sa dostali do sporu so šéfmi Netflixu. Manželia údajne chceli kontroverzný seriál posunúť na rok 2023 v súvislosti s ohlasmi na novú sériu seriálu Koruna.

Pozrite si upútavku, ktorá rozpútala veľké vášne a sekcii komentárov snáď nie je ani jeden pozitívny:

Okamžite, ako upútavka vyšla, vzbudila obrovský rozruch, pochopiteľne, najmä v Británii. Tam páru nevedia prísť na meno, pri pohľade na vzlykajúcu Meghan z upútavky cítia všeličo, len nie súcit. Za mnohých to natvrdo vyjadril v blogu pre The Sun známy britský moderátor Piers Morgan: "Chcelo sa mi z toho zvracať. Predstavte si, že by ste neustále bľabotali o ochrane súkromia, vrátane opakovaných žalôb na médiá za vniknutie do súkromia, a potom natočili reality šou o vašom súkromnom živote? Bola taká príšerná, taká odporná, taká plná svätuškárstva a falošného kŕčovitého herectva, že som cítil, ako sa mi útroby stiahli v znechutení. Je zrejmé, o čo sa bude tento seriál snažiť: vykresliť túto dvojicu hanebných milionárskych podvodníkov ako úbohé malé obete, ktoré strašne zneužívajú zverskí kráľovskí muži a odporné médiá. Pokrytectvo tejto dvojice je skutočne ohromujúce, ale rovnako aj jej zlomyseľný zámer"

Kate a William práve dnes začali svoju cestu po USA z pozície princa a princeznej z Walesu:

Morgan je zároveň presvedčený o tom, že ani termín zverejnenia upútavky nie je náhodný. "Vydanie tohto traileru priamo uprostred prvej a životne dôležitej veľkej cesty nového princa a princeznej z Walesu do Ameriky od smrti kráľovnej Alžbety II. je vopred premysleným aktom cynickej vojny s verejnosťou, ktorej cieľom je túto návštevu zničiť a spôsobiť kráľovskej rodine čo najväčšie škody. Takéto niečo očakávam od Markleovej, ktorá sa v bezohľadnej honbe za slávou a bohatstvom zriekla väčšiny vlastnej rodiny a teraz zmanipulovala svojho hlúpeho manžela, aby urobil to isté s tou svojou. Ale to, že to Harry urobil vlastnému bratovi Williamovi, je neodpustiteľný akt zrady," povedal Piers natvrdo. Nuž, už si len počkať na obsah, no už upútavka napovedala dosť...

Pre ženu

Najčítanejšie