Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veľké odhalenie! Agáta otvorene o pohlaví jej očakávaného bábätka!
Zdielať na

Veľké odhalenie! Agáta otvorene o pohlaví jej očakávaného bábätka!

Archívna reportáž

Pred 5 rokmi sa Agáte narodila Mia, teraz čaká tretie dieťa s tretím mužom

Je to len pár dekád dozadu, čo sa na zistenie pohlavia očakávaného dieťatka čakalo až do pôrodu. Čoraz dokonalejšia lekárska technika to vie dnes ľahko odhaliť už v prvej polovici tehotenstva. Nie každý chce vedieť tak skoro, či to bude chlapček alebo dievčatko, mnohí si to zas nechávajú iba pre seba a najbližších, alebo dokonca skutočne až do pôrodu ako prekvapenie. Agáta Hanychová (37) by mala byť pomaly v piatom mesiaci tehotenstva a už má jasno. Sľúbila, že do konca týždňa to prezradí aj verejne.

​Hoci sa známa influencerka len nedávno posťažovala, že od svojich osemnástich žije verejný život, a unavuje ju to tak, "že sa chce stiahnuť z verejného života, je to náročné," ani ona sama tomu celkom neverila, žeby sa skutočne odstrihla. A realita je taká, že naďalej pokračuje v zdieľaní súkromia s jej "holčičkami" na Instagrame aj v Soukupovej televízii. Hlavnou témou debát na Instagrame teraz je, či Agáta čaká synčeka alebo dcérku. Jedného chlapca aj dievča už má, takže to nie je pre ňu až také rozhodujúce, ale vzhľadom na to, aký má blízky vzťah k mame a tiež ako sa roky venuje svojím sledovateľkám, ktoré oslovuje "holčičky", má zjavne skôr bližšie k ženskej časti populácie.

Jej "holčičky" to vidia viac na chlapca, najmä preto, že podľa povery dievčatá berú mame krásu počas tehotenstva. Agáta vyzerá veľmi dobre, a tak je to pre ne jasné. Jaromír Soukup má už tiež z prvého manželstva jedného už dospelého chlapca a dievča. Všetky deti tohto zvláštneho páru sú vydarené, aj keď o svojej dcérke Mii (5) sa pred časom Agáta kriticky vyjadrila, že nie je pekná, "ale ja dúfam, že z toho vyrastie" a o synovi Kryšpínovi (11), že "je to taký polo, nechcem povedať autista, ale ten sa hrá na tom počítači a je mu to trošku všetko jedno." Obe deti však miluje a má ich v striedavej starostlivosti s ich otcami. Kým s otcom syna Marekom Dopitom nevidí problém, nedávno sa veľmi sťažovala "holčičkám" na Jakuba Prachařa a neváhala použiť na jeho osobu aj vulgarizmy. Ktovie, akým otcom bude vo svojom pokročilom veku mediálny magnát Jaromír Soukup (53).

Prostoreká Agáta sa v minulosti nie veľmi lichotivo vyjadrila o svojej dcérke Mii, ktorú má s Jakubom Prachařom. Pozrite sa ako sa spolu "vyfintili", keď bola Miuška mladšia: 

V tomto momente je ale najhorúcejšou témou odhalenie pohlavia očakávaného bábätka. Agáta sa rozhodla, že to nebude zbytočne tajiť, ako mnohé iné celebrity. "Mohla by som konečne kúpiť ten balónik a povedať vám pohlavie, to je celkom pekný nápad," sľubovala sledovateľkám v streame. Doma to vraj už všetci vedia. Uvidí sa, či potvrdí predpoveď chlapca, ako tipuje jasná väčšina žien. Aj keď sa povedačka o tom, že idevčatká berú krásu, zdá byť len ďalším z nezmyslov, faktom je, že počas výskumu na Washingtonskej univerzite v roku 2008 okrem iného zistili, že tehotné ženy majú skutočne väčšie problémy pri očakávaní dievčatka ako sú bolesti, zápaly, akné, či stres. No rozhodne to neplatí ani zďaleka univerzálne a je mnoho žien, ktoré ani trochu do tejto štatistiky nespadajú. Tak už si len počkať pár dní, kam sa zaradí Agáta.

Agáta zatiaľ tají pohlavie bábätka, ktoré nosí v brušku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie