Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Absolútny šok! Len 37-ročný spevák zomrel nečakane deň po svadbe!
Zdielať na
Hudba

Absolútny šok! Len 37-ročný spevák zomrel nečakane deň po svadbe!

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Fanúšikov country hudby zasiahla správa o absolútne nečakanom skone len 37-ročného speváka kapely Red Dirt, Jakea Flinta. Ešte srdcervúcejší je na smutnom príbehu fakt, že skonal len deň po svadbe s jeho životnou láskou Brendou.

​Jake Flint nečakane zomrel v sobotu, potvrdila v pondelok jeho manželka Brenda Wilson, už Flint, ktorá zdieľala srdcervúce video na Facebooku. Na láskyplnom videu zo svadby je vidno Brendu v dlhých bielych šatách a Flinta veselo tancujúceho okolo svojej manželky.

Trúchliaca vdova k videu napísala len dvojslovný titulok: "Nerozumiem tomu". Jej správe sprvu ľudia nerozumeli, skutočne nikomu ani nenapadlo, žeby mohol mladý muž v plnej sile, bez akýchkoľvek zdravotných problémov náhle zomrieť.  "Mali by sme si prezerať svadobné fotografie, ale namiesto toho musím vyberať šaty, v ktorých pochovám svojho manžela," zdieľala Brenda. "Ľudia nemajú cítiť takú bolesť. Moje srdce je preč a ja len veľmi potrebujem, aby sa vrátil. Už nevydržím viac. Potrebujem ho tu," písala zdrvená nevesta, ktorá sa stala na druhý deň po svadbe vdovou.

Jake fantasticky prespieval aj nesmrteľný hit Leonarda Cohena:

Kolega hudobník Mike Hosty, ktorý hral na Flintovej svadbe, v nedeľu prezradil, že Flint zomrel v spánku niekoľko hodín po tom, ako si s manželkou vymenili sľuby. "Bol to spevák a skladateľ, skrz na skrz, a jednoducho veľká osobnosť, veľké srdce, on by sa pre vás obetoval," povedal Hosty pre The Oklahoman. "Keď vás nejaký hudobník požiada, aby ste hrali na jeho svadbe, je to jeden z tých najdôležitejších dní a je to vždy česť. Naozaj  rád spomínam na tú šťastnú chvíľu, keď som videl, ako sa berú.., ale teraz naozaj cítim s Brendou," vyjadril sústrasť muzikant a kamarát zosnulého. Príčina Flintovej smrti zatiaľ nebola stanovená.

Flint, ktorý vyrastal v Holdenville v Oklahome, sa podľa svojej webovej stránky začal venovať hudbe po tom, ako jeho otcovi diagnostikovali ALS (amyotrofickú laterálnu sklerózu) a nemohol ďalej hrať. Zamiloval si bluegrassovú hudbu, pričom ho ovplyvnili okrem iného aj hviezdy z 90. rokov ako Nirvana, Pearl Jam a texaský spevák Guy Slack. Flint vydal tri štyri štúdiové albumy: I'm Not Okay (2016), Live and Not OK at Cain's Ballroom (2018), Jake Flint (2020) a minuloročný Live and Social Distanced.

Najčítanejšie