Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žilková na prvej dovolenke s novým frajerom! Prišla veľká zmena, jasný signál Stropnickému!
Zdielať na

Žilková na prvej dovolenke s novým frajerom! Prišla veľká zmena, jasný signál Stropnickému!

Zdroj: instagram/VŽ

Po šoku, ktorý začiatkom roka spôsobil Veronike Žilkovej (61) jej manžel Martin Stropnický (65) e-mailovou správou o rozchode po 18 rokoch, a jej následnom trápení, našla v septembri opäť lásku v osobe bývalého rockera Josefa Holomáča (62). V jeho náručí sa cíti zjavne dobre a bývalého partnera chce čo najskôr zo svojho života vymazať. Zatiaľ ale na rozvod len čaká, rovnako ako Holomáč na ten svoj. Teraz si ale užívajú spoločné chvíle a radujú sa zo života. Na spestrenie sa vybrali na pár dní na výlet.

​​Výlet počas adventu potešil čerstvý pár svojou sviatočnou atmosférou a spoločnú fotografiu Veronika Žilková hneď zdieľala na jej instagramovom profile. Najskôr sa dvojica vybrala autom do Jeseníkov, kde sa zúčastnili krstu albumu skupiny Warning Vision, čo si nechcel nechať ujsť rockový fanúšik Josef. Herečka nie je práve nadšená takouto tvrdou muzikou, svojim sledovateľom na Instagrame sa zverila, že na metalový koncert išla prvýkrát v živote, ale nejako to už len musela prežiť. Potom sa presunuli do Beskýd, kde sa už mohli obaja venovať len sebe.

​Ako nedávno prezradila v rozhovore v superchate Super.cz Agáta Hanychová (37), na Vianoce sa jej mama chystá s Holomáčom na Srí Lanku, lebo vraj veľmi nemusí všetok ten zhon a prípravy okolo najkrajších sviatkov roka. Ona sa preto posledné roky po rozvode s Jakubom Prachařom snaží pripraviť štedrovečernú hostinu vlastnými silami a mamu hostí. Vraj si ale nevie predstaviť, čo bude jesť jej mama na exotickom ostrove, lebo žiadne morské plody neje. Ktovie, možno bude žiť len z lásky.

Veroniku Žilkovú môžu momentálne fanúšikovia vidieť v novom českom filme Spolu: 

Ako sa dá všimnúť na Žilkovej profile na Instagrame, kde sa donedávna prezentovala ako "Veronika Žilková Stropnická", priezvisko po manželovi už vymazala a pridala ešte raz to svoje "Veronika Žilková Žilková". Hoci to zrejme je skôr chyba, ako zámer, je jasné, že už nehrozí žiadne obnovenie vzťahu a pre Stropnického je to jasný signál, že je zo života herečky vymazaný. Je ale len málo pravdepodobné, že by ho to trápilo, napokon, bol to on, kto udržiaval už dlhšiu dobu milenecký vzťah s mladou pracovníčkou ambasády.

Veronika sa na úvod adventu vybrala na výlet so svojim novým partnerom Pepom Holomáčom:

Súvisiace články

Najčítanejšie