Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Hailey Bieber ukázala vypuklé bruško! Žiaľ, nejde o dobrú správu!
Zdielať na

Hailey Bieber ukázala vypuklé bruško! Žiaľ, nejde o dobrú správu!

Archívna reportáž

Manželka Justina Biebera (26), Hailey Bieber (26), už v minulosti otvorene hovorila o svojich zdravotných problémoch. Začiatkom tohto roka bola hospitalizovaná po tom, ako utrpela malú mozgovú príhodu nazývanú tranzitórny ischemický záchvat (TIA). Mala súvisieť s jej problémom s malou dierkou v srdci, s ktorou sa zrejme už narodila a neuzavrela sa. Po tom, čo podstúpila operáciu, sa jej stav dostal zakrátko do poriadku. Teraz odhalila ďalší problém súvisiaci s podbruškom. Aj preto vraj vyzerá na fotke, ktorú zdieľala na sociálnej sieti, ako tehotná.

Hailey sa rozhodla ukázať jej sledovateľom na Instagrame odhalené bruško, ktoré bolo na jej pomery mierne vypuklé. Aby nedošlo k omylu, k fotografii rovno preventívne pripísala, že nečaká dieťa, čím opäť poprela pretrvávajúce fámy o tehotenstve, ktoré ju sprevádzajú od momentu, čo sa s Justinom v roku 2018 zobrali. Potom sa zverila s tým, čo v skutočnosti spôsobilo vydutie jej brucha a veru tým mnohých jej fanúšikov iste vystrašila.   

"Na vaječníku mám cystu veľkosti jablka," oznámila krásna modelka vo svojich Instastories. "Nemám endometriózu ani PCOS [syndróm polycystických vaječníkov], ale už niekoľkokrát sa mi urobila cysta na vaječníku a nikdy to nie je zábavné," posťažovala sa. Nešpecifikovala ďalej podrobnejšie, ako a prečo sa jej tvoria, iba uviedla, že ju to "bolí a cíti nevoľnosť, má kŕče, je emočne podráždená a nadúva ju." Uvedomuje si, že nie je sama, kto má tieto problémy. "Som si istá, že mnohé z vás sa so mnou dokážu nadmieru stotožniť a pochopiť ma," napísala a niet pochýb, že trafila. 

Hailey a Justin sú manželmi od roku 2018, mnohí fanúšikovia a aj oni samotní by sa určite potešili spoločnému bábätku: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Cysty na vaječníkoch nie sú nič neobvyklé - ide o vačky naplnené tekutinou, veľká väčšina z nich nie je zhubná a väčšina prirodzene po kratšom či dlhšom čase zmizne aj bez liečby. Ak cysta praskne, je veľmi veľká alebo blokuje prívod krvi do vaječníkov, môže spôsobiť bolesti panvy, nadúvanie a silnú alebo nepravidelnú menštruáciu, čo sa deje zrejme u Hailey. 

Ale aj Justin bojuje so zdravotnými problémami. V júni sa podelil s fanúšikmi so správou, že mu diagnostikovali Ramsay-Huntov syndróm, keď mu akoby ochrnula polovica tváre. Hailey tvrdí, že všetko trápenie posilnilo ich manželstvo. "Úprimne povedané, pozitívom celej situácie - tým, čím si prešiel on, čím som si prešla ja - je, že vás to naozaj spája. Mám pocit, že sme si bližší ako kedykoľvek predtým. Naozaj nás to zbližuje," konštatovala a tak aj na týchto nepríjemnostiach dokázali nájsť aspoň niečo pozitívne.

Hailey sa fanúšikom zverila s intímnym problémom, za jej vypuklým bruškom sa žiaľ neskrýva tehotenstvo, ale problémy s vaječníkmi:

instagram/HB

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie