Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
A už je na svete! Krásna moderátorka porodila, bábo dostalo veľmi neobvyklé meno!
Zdielať na

A už je na svete! Krásna moderátorka porodila, bábo dostalo veľmi neobvyklé meno!

Zdroj: instagram/EP

Tento rok bol pre krásnu moderátorku Evu Perkausovú (28) mimoriadne významný. Začiatkom roka, 12. januára, sa vydala za svojho partnera Ivana Hecka (40) na pláži exotického ostrova Maurícius, zakrátko otehotnela, čo oznámila fotkami zo Seychel, a teraz sa už stala mamou prvorodeného synčeka Killiana. Meno mu vyberala od leta, keď už poznala jeho pohlavie. Po celé tehotenstvo vraj nepociťovala žiadne problémy, aj preto už myslí na ďalšie.

​Partner bol pre Evu Perkausovú počas tehotenstva veľkou oporou a nechýbal ani pri pôrode. Keď bola v šiestom mesiaci, prezradila svetu, čo čakajú."Je to chlapec! Som šťastná a spokojná. Dokonca som od začiatku tehotenstva tak trochu tušila, že to bude pravdepodobne chlapec," tešila sa zo synčeka aj z toho, že už bude môcť vyberať pre neho výbavu. 

"Prvá adventná nedeľa v roku 2022 je tou najkrajšou adventnou nedeľou, akú som si mohla priať. Včera, 26. 11., vo večerných hodinách prišiel na svet malý Killian. Vitaj medzi nami, anjelik! Tebe, Ivan Hecko, ďakujem za obrovskú podporu a lásku!" oznámila šťastná mamička na sociálnej sieti a nasledovala záplava gratulácií.

Takto sa Eva pred niekoľkými mesiacmi tešila z bezproblémového tehotenstva, dnes je už mamičkou chlapčeka Killiana: 

Ako sa dá zistiť na internete, meno Killian je poangličtenou verziou írskeho mena Cillian. Pochádza z keltského Ceallach či írskeho Cillin a znamená keltsky svetlohlavý/vojna/bitka/svár, v írčine je ceall kostol/kláštor. Killian by mal byť domáckou zdrobnelinou Ceallacha, vo význame malý bystrý bojovník. "Od začiatku sme vyberali viac mená pre chlapca. Pre dievčatko som nedokázala vybrať také, ktorý by sa mi páčilo," zverila sa pred časom mladá mamička, ktorá preto vyberala pre prvého potomka oblečenie hlavne v modrých farbách.  

Ivan Hecko je už dvojnásobným otcom, a čerstvým prírastkom spolu s jeho starším synčekom sa pochválil na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivan Hecko (@ivan.hecko)

Do budúcnosti by ale iste chcela ešte aj dievčatko. "Vždy som chcela tri deti. Sama som z troch detí, mám dvoch starších bratov. Takže dve minimálne, a keby mi pánboh doprial viac, tým lepšie," prezradila pre mesačník Maminka s tým, že jej manžel, ktorý pochádza z Ukrajiny, je dokonca z piatich detí. Evu vie dobre zabezpečiť, takže nie je dôvod, aby sa obmedzovali iba na jedno dieťa, tobôž, keď mala taký ľahký priebeh tehotenstva. 

Súvisiace články

Najčítanejšie