Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Veľké priznanie Krainovej! Zničili Dare Rolins byt, TAKTO to chcú vyriešiť!
Zdielať na

Veľké priznanie Krainovej! Zničili Dare Rolins byt, TAKTO to chcú vyriešiť!

Archívna reportáž

Sťahovanie, maľovanie, či rôzne úpravy bytu vnesú zväčša do rodinnej pohody hotovú pohromu. Chaos, ktorý pritom vznikne môže trvať aj dosť dlho. Už nejakú dobu rozmýšľala Simona Krainová (49) spolu s manželom Karolom Vágnerom ml. (46) nad celkovou rekonštrukciou ich obrovského podkrovného bytu, až sa konečne rozhodli všetko zveriť do rúk profíkov. Rodina sa bude v tom čase vyhrievať v Karibiku, kam pôjdu ako zvyčajne posledné roky na celú zimu, a tak sa vyhnú stresu z prerábky bytu a prídu až do hotového.

​V živote sa Simone darí snáď po všetkých stránkach nadpriemerne dobre. Spolu s manželom milujú cestovanie najmä do exotických krajín, kde sa zdržiavajú veľkú časť roka. Ale radi sú aj doma v Prahe. V pražských Dejviciach majú obrovský podkrovný mezonetový byt, ktorý vznikol spojením dvoch. Jeden patril kedysi Dare Rolins, a kúpili si ich so Simonou v čase, keď boli ešte nerozlučné kamarátky. Po čase ale prišlo medzi nimi k ochladnutiu vzťahov a každá išla svojou cestou. V časti kde bývala Dara, vytvorili manželia pre ich dvoch synov vlastné izby, ale tí, ako to s deťmi býva, vyvádzali po celom byte a vôbec ho nešetrili.

"Maxík ťapkal ručičkami od jedla pri rytmoch Teletubbies po stenách. Bruno ho úspešne nasledoval a postupom času kreslili nepravidelné a trvalé obrázky, nielen tými oranžovými tatrovkami, do brazílskej čerešne na podlahe. Časom, ako sa naša rodina rozrastá, sa k nim pridali dve parťáčky, Angela Aisha. Keď to zhrniem, tak sa nám podarilo byt zdevastovať a po 12 rokoch sme konečne ready na kompletnú rekonštrukciu," vysvetľoval Vágner nevyžiadaný tvorivý prístup chlapcov k domovu a odhodlanie konečne po tom zakryť stopy. Spolu s manželkou sa rozhodli pre návrh firmy, ktorá im všetko odovzdá na kľúč. Rodinka si zatiaľ bude môcť pokojne užívať pláže Karibiku.

Simona je sebavedomá žena, avšak je si vedomá, že úspech nie je zadarmo:

Dať po rokoch dokopy byt o rozlohe 240 m² rozhodne nebude lacný špás. A podľa fotiek je jasné, že rodinka si vybrala deluxe verziu v elegantných svetlých tónoch. "Domov je pre našu rodinu najviac. Náš byt sme začali riešiť pred 12 rokmi. Na začiatok sme kúpili vedľajší byt, ktorý patril Dare, mali sme šťastie, že bol hneď vedľa. Byty sme prepojili, kompletne zrekonštruovali a pripravili na narodenie našich chlapcov. Byt bol úplne nádherný, ale keď sa narodili, explodovala doslova bomba," opísal Karel Vágner mladší stav bytu predtým, ako sa pustili do jeho devastácie dvaja malí výmyselníci. Tí už sú pomaly pubertiaci, takže nič podobné nehrozí, a tak bolo skutočne načase dať mnohomiliónovú nehnuteľnosť do poriadku.

Simona sa pochválila fotkami, na ktorých je návrh dizajnu ich staronového bytu: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie