Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Toto je poriadny šok! Soukup sa dal dokopy s Lelou Vémola, ako to vezme Agáta?!
Zdielať na

Toto je poriadny šok! Soukup sa dal dokopy s Lelou Vémola, ako to vezme Agáta?!

Archívna reportáž

Po tom, čo nevera zápasníka MMA Karlosa Vémolu (36) opäť rozvírila načas pokojnú hladinu jeho vzťahu s manželkou Lelou (36), sa opäť dostáva všetko do normálu. Karlos si dal veľmi záležať, aby ustál vyjadrenia a dôkazy od jeho údajnej milenky, a ako sa zdá, vcelku sa mu to aj podarilo. Aby Lele dokázal, že mu na nej a na deťoch veľmi záleží, vyberá pre nich aj nový a väčší domov. Objavujú sa spolu zrazu aj častejšie na verejnosti. Lele sa jej popularita aktuálne zúročila aj v jedinečnej ponuke od Jaromíra Soukupa (53). Ktovie, ako sa na to pozerá jeho Agáta Hanychová (37).

​Pre Lelu Vémolu je jej komplikovaný vzťah s populárnym zápasníkom nepochybne aj zlatou baňou. Sotva by bez ich neustálne prepieraného vzťahu dosiahla takú sledovanosť na Instagrame, vďaka čomu si dokáže zarobiť celkom pekné peniaze. A teraz sa ukazuje, že získala aj vlastnú reláciu v televízii Jaromíra Soukupa. Ešte v septembri prijali Vémolovci pozvanie do relácie Agáta Jaromíra Soukupa. Soukupovi je zápasník blízky najmä preto, že kedysi boxoval a iste ho zaujala svojím barbie vzhľadom aj Lela. Agáta ale mala isté výhrady, či skôr predsudky.

"Myslela som si, že Lela bude plastiková krava a že Karlos bude dement. A zistila som, že som sa mýlila," prekvapivo zhodnotila inak obvykle veľmi kritická Agáta. Jaromír pridal svoj pozitívny názor na Karlosa: "On je svoj, má hlavu, má srdce." Agáta si ale do Soukupa predsa len v súvislosti s Lelou rypla, že ju prekvapilo, že Jaromírovi "vyhovujú plastikové dievčatá", zatiaľ čo ona to považuje za nechutné. Na druhej strane, ako priznáva, je veľmi žiarlivá, možno aj preto vnímala exkluzívnu krásku na jej "piesočku" citlivo. No ktovie, možno to bola napokon práve ona, ktorá Jaromírov nápad na Lelinu šou v jeho televízii podporila.

Agátiným "Holčičkám" vznikne konkurencia v podobe zábavnej šou Lely Vémolovej:

Štart relácie sa trochu oneskoril z dôvodu nedávnej choroby Lelino takmer ročného synčeka Rockyho. Začne sa vysielať pod názvom Lela show 3. decembra o 21:05 a už sa objavila v televíznych programoch s popisom "Humoristická talkshow s Influencermi". Lela však zatiaľ o šou na svojom instagramovom profile mlčí, zrejme nechce nič zakríknuť. Akurát v v stories vysvetľovala, že nakrúcať sa malo už skôr, ale kvôli hospitalizácii jej syna to nebolo možné. Zdôraznila, že rodina je pre ňu na prvom mieste a až potom je na rade jej nová šou, ktorej ale bude musieť venovať taktiež nemálo času. 

Nakrúcanie novej šou Lely Vémoly prekazila nečakaná choroba malého synčeka Rockyho:

Zhodnotila to tak už aj Agáta v rámci jej šou Holčičky, ktorá už na vysoké pracovné nasadenie doplatila hospitalizáciou. Teraz už ale opäť fičí naplno a práve Lela bude v najnovšej časti šou Holčičky Agátinou hostkou. Dá sa predpokladať, že práve jej nová rola televíznej moderátorky bude hlavnou témou. Či sa ale Lele, s jej zvláštnym prízvukom, a najmä v slovenčine, podarí očariť českých divákov, je zatiaľ vo hviezdach. Ale ktovie, možno práve tam prejaví talent.

Súvisiace články

Najčítanejšie