Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bábo je na svete! Herecký pár oznámil TOUTO fotkou radostnú správu!
Zdielať na

Bábo je na svete! Herecký pár oznámil TOUTO fotkou radostnú správu!

Zdroj: Instagram/KM

Keď v júli oznámil manželský pár Kate Mara (39) a Jamie Bell (36), že sa tešia na druhého potomka, fanúšikovia im priali všetko najlepšie. A teraz sa dočkali už aj tej najkrajšej správy. Fanúšikom Kate je známe, že jej cesta k materstvu nebola jednoduchá. Podobne, ako odhadom 23 miliónov žien, ktoré podľa údajov v lekárskom časopise The Lancet každoročne svoje dieťa spontánne potratia, či predčasne porodia, prešla touto smutnou skúsenosťou aj ona. Zúfať preto ale už dávno nemusí, je z nej šťastná dvojnásobná mama.

​Pri prvom tehotenstve Kate, žiaľ, o dieťatko prišla. Po dcérke, ktorá prišla na svet v roku 2019, sa pokúsili s manželom o ďalšie a aj to sa im podarilo. Nedávno ich oboch odfotili, ako sa v LA prechádzali s kočíkom s bábätkom. Iba niekoľko dní predtým pritom na Instagrame oznámila Kate radostnú novinu, že sa im narodil syn. 

V príspevku, v ktorom zdieľala fotografiu s drobnými nôžkami novorodenca píše: "Pred týždňom sa mi narodilo dieťa. Tu sú jeho nožičky."  Nezverejnila pritom ďalšie podrobnosti, dokonca ani meno dieťatka. Podobnú fotografiu zdieľala aj pred tromi rokmi po tom, čo sa jej narodila dcérka. S druhým tehotenstvom sa herečka netajila už od júla. Na Instagrame zverejnila fotku s manželom s titulkom: "Na tejto fotke sme traja." Hneď bolo aj jasné, prečo krátko predtým predali svoj losangelský dom a kúpili druhý v pokojnej štvrti veľkomesta.

Kate Mara si vo filme My days of Mercy zahrala s Ellen Page, dnes už transrodovým hereckým kolegom Eliotom Pageom:

Šťastná manželská dvojica sa zoznámila počas nakrúcania kasového trháku Fantastická štvorka v roku 2015 a zakrátko po tom začali spolu chodiť. Mara stvárnila vo filme postavu Sue Storm a Bell zas Bena Grimma. V tom čase bol už Jamie rozvedený s americkou herečkou Ewan Rachel Wood (34), s ktorou boli manželmi v rokoch 2012 až 2014. Majú spolu syna Jacka Matfina (9), ktorý mal iba rok, keď sa rodičia rozviedli. V januári roku 2017 Jamie požiadal Kate o ruku a v júli sa už stali manželmi. Zdá sa, že šťastie tejto hereckej rodinky je dokonalé.

Šťastná dvojnásobná mamička sa pochválila novým prírastkom rozkošným záberom na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Mara (@katemara)

Súvisiace články

Najčítanejšie