Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vondráčkovej exfrajer šokuje! S bývalkou chce už čoskoro bábätko, nič tomu nebráni!
Zdielať na

Vondráčkovej exfrajer šokuje! S bývalkou chce už čoskoro bábätko, nič tomu nebráni!

Archívna reportáž

Idylka s Vojnarom nevydržala dlho

Možno práve všetko to, čo prežil moderátor Petr Vojnar (46) s Luckou Vondráčkovou (42) počas ich krátkeho, ale azda až priveľmi pretriasaného vzťahu, ho priviedlo späť do náručia jeho bývalky Lenky. Pochopil, že matka jeho syna je zrejme tá pravá a chce s ňou preto rozšíriť ich rodinu o ďalšieho člena. Nič by im v tom už brániť nemalo, obaja sú slobodní, majú sa radi a ich synček jedináčik by iste rád privítal súrodenca.

​Pre žiaden vzťah nie je jednoduché, keď sa prepiera verejne zo všetkých strán. Pochopil to aj Vojnar, ktorý pristupoval k otázkam možno až priveľmi otvorene, s naivnou dôverou, že tým nič nepokazí, ale stalo sa. Vondráčková bola oveľa zdržanlivejšia a možno aj jeho správanie prispelo k jej rozhodnutiu vzťah ukončiť. Dlho to však zahmlievala, nikdy nepovedala nič konkrétne, možno tak trochu zavádzala aj Petra. Zjavne bol z toho nervózny a napokon je azda aj rád, že sa rozišli. Stal sa ale vďaka nej známejším, a preto aj žiadanejším. 

"Ženy už nebalím, ale môj jediný trik bol vždy ten, že som sa snažil byť vtipný. Ono to občas zafungovalo a okrem kreditnej karty je to asi jediný trik, ktorý funguje a je aj lacnejší," povedal pre extra.cz s úsmevom, ako to má so ženami. Potvrdil, že je opäť s Lenkou, mamou ich synčeka Sebastiána. "Áno, sme spolu, funguje to a je to fajn," ujasnil všetko jedno vetou. Oveľa opatrnejší bol, keď šlo o odpoveď na otázku, prečo vôbec došlo svojho času k ich odlúčeniu či im to prospelo. "Niečo sa stalo, že sme neboli spolu, a potom sa stalo niečo, že sme opäť spolu. To, či to pomohlo, ešte uvidíme," povedal neurčito.

Petr Vojnar skúšal pred rokmi preraziť v hudobnom priemysle s piesňou Every Little Things:

O niečo viac povedal v rozhovore pre Expres.cz. "S Lenkou sme mali na zásadné veci v našom vzťahu už nejaký čas odlišný názor. Dohodli sme sa, že sa rozídeme, ale nebolo to priamo kvôli Lucke, aj keď sa to časovo prepojilo," prezradil, ba zveril sa aj s jednou veľmi dôvernou informáciou. "Ja si už niekoľko rokov želám mať ďalšieho člena rodiny, takže to len trošku pôjde, dúfam, že to skoro bude. Mám už chlapca, takže by bolo fajn, keby to bolo dievčatko, ale samozrejme je to jedno, hlavne keď je dieťa zdravé, ale keby som si mohol vybrať, tak určite dievčatko," prekvapil novinkou zo svojho obnoveného partnerského vzťahu a zas si trochu zavaril, lebo jeho priaznivci budú so zvedavosťou čakať, ako sa mu podarí splniť veľké želanie. Len aby ho nepredbehla Lucka, ktorá sa dala dokopy s mladým zápasníkom MMA.

Petr Vojnar so "staronovou" partnerkou a mamou jeho synčeka Sebastiána:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Vojnar (@petrvojnar)

Súvisiace články

Najčítanejšie