Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žilková šokovala fotkami v svadobných šatách! Po štvrtýkrát pred oltárom?!
Zdielať na

Žilková šokovala fotkami v svadobných šatách! Po štvrtýkrát pred oltárom?!

Zdroj: instagram/VŽ

Ani po všetkom utrpení, ktorým si tento rok prešla Veronika Žilková (61), nestráca dobrú náladu a optimizmus. Vážny zdravotný stav najstaršieho syna, nečakané mailové oznámenie od manžela o rozchode po 18 rokoch, mamin kolaps, súdne konanie vo veci starostlivosti o dcéru, to všetko by slabšieho jedinca zrejme skolilo. Aj ona bola spočiatku poriadne rozhodená a výrazne schudla. Potom však stretla lásku a teraz sa už celá vysmiata pochválila na Instagrame svadobnými šatami.

​V rodine Veroniky Žilkovej nie je nikdy o prekvapenia núdza. Snáď o všetkom, čo sa u nich deje, rada informuje na Instagrame buď ona, alebo jej dcéra Agáta Hanychová (37). Agáta si z toho pri jej veľkej sledovanosti s takmer 300 tisíc sledovateľmi urobila priam živnosť. Teraz sa pokúša presadiť so svojimi Holčičkami aj v televízii jej partnera, otca ich očakávaného dieťaťa, Jaromíra Soukupa (53). Veronika sa drží radšej profesie herečky a o ponuky na nakrúcanie nemá núdzu. Teraz práve prijala rolu v novom seriáli Dobré správy. 

Dobrú správu priniesla Veronika aj svojim sledovateľom na Instagrame, keď sa pochválila sériou fotografií s vysmiatou tvárou, kde má na sebe oblečené svadobné šaty a vyzerá skutočne prekrásne. Možno tým najskôr podaktorých aj splietla, že sa nebodaj chystá jej svadba, ale to má zatiaľ malú chybu krásy - stále je vydatá za Martina Stropnického (65). Nového partnera síce už pár mesiacov má v hudobníkovi Josefovi Holomáčovi (63), ale aj ten je zatiaľ ešte stále ženatý. No zdá sa, že sa jej vo svadobných šatoch páči. Na ostro to skúsila už trikrát - s režisérom Jiřím Hanychom, s Marekom Navrátilom aj s Martinom Stropnickým.  

Fanúšikovia Veroniky môžu svoju obľúbenú herečku vidieť momentálne hrať vo filme Spolu, pozrite si krátky trailer: 

Tentokrát na fotkách pri nej ako neveste stál fešný mladý herec Vladimír Polívka, ale nie ako ženích, ale jej seriálový syn, ktorý ju vedie k oltáru. "Od piatej ráno sa pripravujem na filmovú svadbu, ani som nespala od vzrušenia," prihovorila sa svojim sledovateľom z maskérne. Zakrátko zdieľala svoju fotografiu už pripravená na výstup vo svadobných šatách. "Učím sa text na filmovú svadbu, je to krátke: Áno," vtipne poznamenala. "Akože svadba a akože syn ma vedie k oltáru. Sériová svadba, kto je asi ženích?" provokovala otázkou svojich fanúšikov pod fotografiou s fešným synom Bolka Polívku a Chantall Poullain. 

Veronika prekvapila fanúšikov fotkami v svadobných šatách: 

Je vidno, že sa už cíti opäť vo svojej koži napriek tomu, že sa schyľuje k rozvodu jej manželstva so Stropnickým. Oporu si našla v Holomáčovi a zrejme je im spolu dobre. Ktovie, možno keď aj papierovo ukončia svoje nefunkčné manželstvá, budú tie svadobné šaty potrebné opäť aj v skutočnosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie