Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vémolova nevera je nič, až teraz zažila Lela NAJHORŠIE chvíle života! Zverejnila silné slová!
Zdielať na

Vémolova nevera je nič, až teraz zažila Lela NAJHORŠIE chvíle života! Zverejnila silné slová!

Archívna reportáž

Vo svojich príspevkoch na Instagrame sa Lela Vémola (33) veľmi rada chváli jej rozkošnými deťmi, aj rodinnou idylkou. V poslednej dobe sa však rieši najmä údajná nevera jej manžela Karlosa Vémolu (37) s mladou pornoherečkou Rikou Fane (18). Uťahovala si z nich kvôli tomu dokonca aj moderátorka Tereza Pergnerová, o komentároch verejnosti ani nehovoriac. Karlos sa teraz snaží sekať doma dobrotu a prezradil, že má v pláne kúpu nového domu pre rodinu. Je nervózny z nastávajúceho dôležitého zápasu, aj preto poslal Lelu aj s deťmi do kúpeľov v Rajeckých Tepliciach. Ich synček tam ale náhle ochorel.

​O hodinách naplnených strachom o synčeka sa pred pár dňami rozpísala influencerka Lela. Keď v noci stúpla teplota ani nie ročného Rockyho veľmi vysoko, zavolala radšej pomoc. "Dnes ráno mal malý laryngitický záchvat, tak som skúsila zavolať lekárke, pretože som sa s tým ešte nestretla. Ďakujem za okamžitú reakciu a pomoc. Samozrejme, môj strach je obrovský, pohľad na moje dieťa, ktoré bojuje v horúčkou ma úplne zlomil," zverila sa sledovateľom na Instagrame.

"Týmto statusom by som sa chcela verejne poďakovať vedeniu Fakultnej nemocnice v Žiline. Konkrétne by som chcela poďakovať detskému oddeleniu. Dnes s vami trávime noc, s ľudskosťou, ochotou a snahou, s akou pristupujú k pacientom a matkám, som sa ešte nestretla  Celý personál sa mi snaží pobyt v nemocnici aspoň trochu spríjemniť," neváhala s pochvalou ustráchaná, no vďačná dvojnásobná mama. 

Lela sa o zdravie bábätka Rockyho bála už od narodenia, keď ich ohrozoval covid:

O pár dní bolo, našťastie, po všetkom, no Lela si predsa len neodpustila ešte jedno materinské zamyslenie. "To najdôležitejšie obdobie v živote človeka je jeho prvých šesť rokov a najmä jeho vzťah s mamou. To určuje, akými budeme v budúcnosti... Dnes som mama dvoch úžasných stvorení, ktoré dali môjmu životu zmysel. Celý život ich chcem chrániť, viesť, aby vnímali spravodlivosť a cítili lásku, byť vždy ich prístav," napísala skutočne pekné slová.

Lela sa po náročných chvíľach v nemocnici vyznala na sociálnej sieti z lásky k svojim deťom: 

Je zrejmé, že ju kritická situácia poriadne rozcítila, prišlo totiž aj na zamyslenie nad jej životom. "Včera som sa hrala, ako malé dievča na princeznú, dnes som mama dvoch úžasných stvorení, ktoré dali môjmu životu zmysel. Vidím, ako na mňa pozerajú, vnímam ich úsmev, vnímam ich bolesť. Celý život ich chcem chrániť, byť ako levica," napísala a použila aj symboliku obľúbeného zvieraťa jej manžela. Aj ten mal, pochopiteľne, o synčeka obavy. "Jediný a najväčší strach, čo v živote mám, je strach o deti," tvrdil v komentári na Instagrame. Aj on bol preto iste rád, že sa jeho synček dostal do dobrých rúk zdravotníkov a má za sebou úspešne prvú výraznejšiu detskú chorobu.

Súvisiace články

Najčítanejšie