Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nahá Agáta vo vani ukázala bruško! TOTO znamenie bolo neprehliadnuteľné!
Zdielať na

Nahá Agáta vo vani ukázala bruško! TOTO znamenie bolo neprehliadnuteľné!

Archívna reportáž

Pred necelými šiestimi rokmi otehotnela Agáta s vtedajším manželom Jakubom Prachařom

Po vášnivom lete s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom (53), veľkom pracovnom nasadaní v novej relácii Agáta Jaromíra Soukupa, či hospitalizácii kvôli riziku potratu, sa známa influencerka Agáta Hanychová (37) už zrejme dostala do zabehaných koľají. Zdá sa, že je čoraz viac naladená na užívanie si tehotenstva s jej rastúcim bábom v brušku. Po ukončení šou s Jaromírom dostala od neho príležitosť v novej relácii Holčičky, šitej jej na mieru. V podobnom duchu vedie už dlhšiu dobu aj svoje streamy na Instagrame. Na jednej z posledných zdieľaných fotografií z vane vo svojej kúpeľni vyzerá spokojne.

​Osviežujúci kúpeľ vo vaní naplnenej vodou plnej penových bubliniek Agátu uvoľnil natoľko, že sa rozhodla podeliť s príjemnou atmosférou, ktorú si pritom užila. Na jednej fotke vidieť prstík malej Miušky (5), ktorá jej s rúčkou od peny stláčala nos. Mia si s mamou užívala príjemné chvíle vo vani, ale zdá sa, že si ich užívalo aj bábo v Agátinom brušku. Akoby totiž vyslalo odkaz v podobe z peny vytvoreného srdiečka na maminom bruchu. Keď si to budúca mama tretieho potomka všimla, rýchlo to odfotila, aby to hneď ukázala jej sledovateľom na Instagrame. 

"To sa spravilo náhodou," napísala k srdiečku, aby bolo jasné, že to nie je jej dielko. Po anglicky bolo na fotke pripísané niečo ako "spozorni, ak hľadáš znamenia". Nevedno, či sa nimi riadi známa influencerka vždy, ale v jej živote nasvedčuje mnohé tomu, že si ich zrejme neraz vysvetľuje po svojom, keďže jej život nie je práve usporiadaná idylka. No možno malo všetko smerovať k tomu, aby našla konečne pokojný prístav v náručí multimilionára Jaromíra Soukupa.  

Agáta ani v pokorčilom štádiu tehotenstva nezaháľa a nakrúca nové diely jej šou Holčičky:

Aj na Jaromíra má jej čoraz viditeľnejšie tehotenstvo veľmi pozitívny vplyv, ako sa dá usúdiť podľa jeho výroku k fotke s jej pekne zaguľateným bruškom. "Krajšia a krajšia. Čarovnejšia a čarovnejšia. Moja Agáta," napísal neskrývajúc nadšenie. Zdá sa, že je už teraz nadšený z toho, že sa stane po tretíkrát otcom. Napokon, dá sa to tak vnímať aj z výroku Agátinej mamy Veroniky Žilkovej: "Viem, že pán Soukup si bábätko veľmi želal. On s Agátou to plánovali cez leto". Tak azda sa obaja v živote konečne uspokoja a možno už nebudú mať potrebu kopať do ostatných, ako to najmä v poslednej dobe celkom nevyberane predvádzali.

Instagram/AH

Súvisiace články

Najčítanejšie