Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozpad manželstva Belohorcovej?! Životná situácia ich zahnala do kúta, len v TOMTO bola nádej!
Zdielať na

Rozpad manželstva Belohorcovej?! Životná situácia ich zahnala do kúta, len v TOMTO bola nádej!

Archívna reportáž

Marbella pár neohúrila

Pre Zuzanu Belohorcovú (46) a jej manžela Vlastimila Hájeka (47) je zjavne podmienkou spokojnosti v živote aj teplo. Česko či Slovensko so stredoeurópskou klímou so striedajúcimi sa štyrmi ročnými obdobiami, preto opustili už dávno. Najskôr zamierili na Floridu, kde vládne teplé počasie po celý rok a prebieha tam rušný spoločenský život, čo miluje najmä Vlasta. Po veľkých nepokojoch spred dvoch rokov, následne pre náhly útlm počas pandémie, ktorý ohrozil aj ich biznis, sa rozhodli vrátiť do Európy, celkom na juh do španielskej Marbelly. Veci sa však nevyvíjali podľa ich predstáv, čo údajne poznačilo aj ich vzťah natoľko, až to u nich vyzeralo na veľkú krízu a rozchod.

​Ako manželka a matka sa zdá byť Zuzana Belohorcová veľmi obetavá a prispôsobivá. Na Floride mali za vyše 10 rokov už zabehnutý spôsob života v luxuse, ktorý nebol lacný, ale Vlasta sa o rodinu vždy postaral. Na Instagrame sa Zuzana chválila fotografiami z ich apartmánu na tej najlepšej adrese, tesne pri pláži South Beach. Prišli však nepokoje spojené s hnutím Black Lives Matter, covid a odrazu bolo po idylke a na Floride sa prestali cítiť dobre a bezpečne. Navyše Investícia do kúpy domu, ktorý si postupne prerobili aj na penzión, sa im nezúročila v podobe hostí, a na burze sa prepadli aj peniaze, ktoré tam vložili.

Napätie sa rozhodli riešiť návratom po dvanástich rokoch späť do Európy, na juh do španielskej Marbelly. Najskôr tam odletela iba Zuzana s deťmi, Vlasta zostal na Floride, kde prerábal ich vilu na predaj. Zuzana sa cítila osamelá a trochu ju sklamalo aj pomerne chladné počasie v Marbelle počas zimy. Medzičasom prišla aj hlava rodiny, ale pre všemožné nepriaznivé okolnosti prerástol ich vzťah vraj do pomernej veľkej krízy, ako prezradil pre Extra.cz český miliardár Richard Chlad, ktorý sa zúčastnil nedávnej veľkolepej párty na Tenerife, ktorú tam manželia zorganizovali na počesť ich úspechu podnikania v realitách. Chlad skonštatoval, že práve rozhodnutie odísť na Tenerife bolo tým najlepším Vlastovým rozhodnutím - aj pre ich manželstvo.

Na Miami si Zuzana užívala luxusné bývanie s výhľadom na oceán: 

"Pevne dúfam, že to tu Vlastovi a Zuzane vyjde, pretože keď som ich zažil pred dvomi rokmi v Marbelle, keď odišli z Ameriky, bolo mi ich strašne ľúto," zveril sa s niekdajšími obavami, že dôjde k rozvodu manželov, ktorí vkladali do Marbelly veľké nádeje a sklamanie poznačilo ich vzťah. Podnikavý Hájek našiel riešenie a šancu v inej lokalite. "Tenerife im sadlo, chytili sa a firma im šliape," spokojne konštatoval Chlad, ktorý zhrnul príčiny ich konca na Floride a krízy vzťahu. "Vlasta nechal kvôli covidu na burze veľa peňazí. Sťahovanie, rozladenie z Marbelly, ktorá ani náhodou nenahradila Floridu. Aj nedostatok financií, pretože sa im nedarilo predať dom v Miami. To by slabší pár rozložilo na prvočlánky," konštatoval. Našťastie, je už jasné, že nič podobné už nateraz nehrozí a Hájekovci si užívajú skutočne dokonalý život na Kanárskych ostrovoch.

Tenerife vraj taký žúr, aký usporiadali Zuzana s Vlastom ešte nezažilo:

Súvisiace články

Najčítanejšie