Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Obrovský žiaľ fanúšikov kultového seriálu! Hlavný hrdina spáchal samovraždu (†49)!
Zdielať na

Obrovský žiaľ fanúšikov kultového seriálu! Hlavný hrdina spáchal samovraždu (†49)!

Zdroj: SITA

Nečakaný skon amerického herca Jasona Davida Franka (†49), známeho najmä zo seriálu Power Rangers, kde stvárnil Tommyho Olivera - pôvodne Zeleného a Bieleho Rangera, prekvapil všetkých, ktorí ho poznali. Bezprostredne po jeho tragickom odchode nebola príčina jeho samovraždy jasná. Po Frankovi zostali štyri deti - synovia Hunter a Jacob a dcéry Skye a Jenna. Bol dvakrát ženatý, jeho druhá manželka Tammie požiadala tento rok o rozvod.

​Okolnosti, ktoré viedli k samovražde Jasona Franka sa stále ujasňujú, a tak presne nevedno, čo herca k tomuto smutnému činu priviedlo. "Prosím, rešpektujte súkromie jeho rodiny a priateľov v tomto strašnom období, keď sa vyrovnávame so stratou takého úžasného človeka," uviedla jeho zástupkyňa Justine Hunt vo svojom vyhlásení. "Veľmi miloval svoju rodinu, priateľov a fanúšikov. Bude nám skutočne chýbať," uzavrela smutnú správu. 

Podľa jeho stránky na IMDB bol Frank pred smrťou práve uprostred nakrúcania filmu Legenda o bielom drakovi, kde stvárnil postavu Erika Reeda, Bieleho draka. Na postavy udatných hrdinov bol ako stvorený. Herec, ktorý bol aj uznávaným a oceňovaným majstrom zmiešaných bojových umení, si zahral aj v ďalších projektoch Power Rangers, vrátane Power Rangers Zeo, Turbo a Dino Thunder. 

Jason bol hviezdou kultového amerického seriálu Stražcovia vesmíru: 

K nečakanému skonu Franka sa vyjadril jeho kolega z filmu Power Rangers Walter E. Jones. "Nemôžem tomu uveriť... Moje srdce je smutné, že som stratil ďalšieho člena našej výnimočnej rodiny,"  zaspomínal si na zosnulého herca v nedeľu v príspevku na sociálnej sieti. "Bol inšpiráciou pre mnohých ľudí. Jeho prítomnosť nám bude veľmi chýbať. Je veľmi smutné stratiť ďalšieho člena našej rodiny Strážcov. Jason bol jedným z najväčších vtipkárov v seriáli. Mal divoký zmysel pre humor. Mali sme spoločné vzostupy a pády, ale zostal som dôsledný v tom, že som mu bol uchom, ak ho potreboval. Modlím sa za jeho rodinu a všetkých, ktorým bude chýbať. RIP Jason David Frank." Podobné spomienky aj kolega Ranger Blake Foster, o smútku fanúšikov ani nehovoriac.

Jason so svojou dcérou Jennou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason David Frank (@jdfffn)

Súvisiace články

Najčítanejšie