Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ešte sa tým chváli?! Agáta Hanychová priznala obrovský hazard!
Zdielať na

Ešte sa tým chváli?! Agáta Hanychová priznala obrovský hazard!

Zdroj: Instagram/AH

Ktovie, čo si myslieť o tehotnej Agáte Hanychovej (37), keď napriek jej nedávnemu kolapsu z prepracovania, keď si potom musela pár dní poležať v nemocnici na infúziách, pokračuje vo vysokom pracovnom nasadení aj ďalej. Zrejme si nechce nechať ujsť príležitosť ukázať sa ako moderátorka vlastnej šou v televízii, po čom už asi dávno túžila. Podarilo sa jej presvedčiť partnera Jaromíra Soukupa (53), aby jej dal šancu v jeho televízii v relácii s názvom Holčičky. Je rodená exhibicionistka a aby zaujala, je schopná urobiť naozaj všeličo, posledné roky dokonca meniť aj partnerov ako na bežiacom páse. Zdá sa, že u Soukupa vydrží predsa len dlhšie.

​Bizarný pár, ktorý sa mal dať dokopy iba v júni, stihol počas leta, keď si spolu užívali vo vile v Marbelle, počať aj spoločného potomka. Hneď v septembri sa obaja zaľúbenci vrhli na nakrúcanie akejsi takmer dennej reality show s názvom Agáta Jaromíra Soukupa, ale dlho im to tempo nevydržalo. Raz darmo, prvý trimester tehotenstva je pre ženu veľmi náročný a rizikový, čo Agáta zjavne podcenila, aj keď už dvomi tehotenstvami prešla. Vtedy prežívala tehotenstvo úplne inak, ako tvrdila v rozhovore pre Sedmičku. "Priznávam, že som oveľa viac unavená, čo si pri predchádzajúcich dvoch tehotenstvách nepamätám. Nevybavujem si, že by som niekedy po obede zaspala, aj keď ja som ani nikdy toľko ako teraz nepracovala," priznala otvorene, že to tentokrát ženie zrejme predsa len trošku na hranu. 

"Všetko so všetkým súvisí, ale nie som typ, ktorý by sa rútil z toho, že sú mu malé nohavice. Keď sú mi malé, vezmem si väčšie," tvrdí, ale predsa len uznáva, že prežíva veľmi náročné obdobie. "Nikdy som nemala reláciu, ktorú by som moderovala štyridsať minút denne, päťkrát do týždňa a sama sa na to pripravovala. Je to naozaj fyzicky veľmi náročné a som zvedavá, ako dlho bude trvať, kým zas zkolabujem," povedala zo smiechom, no až také vtipné to nie je. Azda by mala predsa len pristupovať k životu zodpovednejšie, ak sa chce stať matkou aj tretieho dieťaťa. Priznala, že práve kvôli jej zdravotným problémom skončila relácia Agáta Jaromíra Soukupa, ale napriek tomu si trúfla navrhnúť partnerovi novú. 

Agáta si u svojho partnera vydupala v jeho televízii vlastnú šou, ktorej dala názov Holčičky:

"Že by som to teda rada skúsila sama, a aj keď som pôvodne myslela, že mi to neprejde, Jaromír to uvítal. Holčičky sú naozaj dievčenská relácia, ktorú si vymýšľam sama, zháňam si tam hostí, píšem si scenáre a moderujem," pochválila sa s jej projektom, ktorý sa ale veľmi podobá na ten jej na Instagrame. Uvedomuje si, že by sa mala šetriť, ako jej to prízvukovali lekári, ale ona vraj nakrúca "čo jej sily stačia" a to aj dva diely naraz. "Utiahnuť dvakrát 40 minút, keď to celé stojí na vás a nikto vám nepomôže, máte tam hosťa - a možno to nie je VIP osobnosť, ale niekto z Instagramu, kto nikdy nestal pred kamerou - a vy neviete, ako ten človek bude reagovať, je náročné," zverila sa Agáta, ktorá akoby sa priam vyžívala v tom, ako sa preťažuje a zároveň riskuje aj zdravie a tehotenstvo. 

Nebolo to dávno keď tehotná Agáta skončila kvôli vyčerpaniu v nemocnici, dnes opäť nakrúca:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie