Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Multimilionár Mareš je dieťa šťasteny! Rozbehol biznis, kde ide opäť o milióny!
Zdielať na

Multimilionár Mareš je dieťa šťasteny! Rozbehol biznis, kde ide opäť o milióny!

Archívna reportáž

Talent, aký má nepochybne český moderátor Leoš Mareš (46), sa v jeho prípade stretol aj so šťastím. Na čo siahne, akoby sa menilo na zlato. Nečudo, že sa priam topí v peniazoch a môže si preto naplno užívať život aj s rodinou. Svoj nákladný životný štýl predvádza na Instagrame, kde má vyše milión sledovateľov, čo mu tiež pomáha zarábať. Aj jeho manželka Monika taží zo spojenia s Leošom, a z pár tisíc sledovateľov, ktorých mala kedysi na Instagrame, sú státisíce. Aktuálne rozbehol charizmatický šoumen ďalší biznis.

​Dôkazom, že aj spevák, ktorý nemá skvelý hlas ani repertoár, môže vypredať veľké haly, je rozhodne Leoš Mareš. Vie totiž urobiť takú šou, že je to pre návštevníkov nezabudnuteľný zážitok. A ovláda aj spôsob, ako jeho šou Staré pecky urobiť reklamu. Zakrátko pochopil, že keby začal robiť podobné projekty aj kolegom, mohla by to byť pre neho ďalšia možnosť, ako prísť k veľkým zárobkom, a navyše by ho to aj bavilo. "Trošku kolegom pomáham plniť si sny," označil Mareš svoje nové aktivity pre eXtra.cz. "Mám nejaké skúsenosti s produkovaním vlastných šou, a tak mi napadlo robiť to pre ostatných," dodal k tomu na vysvetlenie.

Samozrejme, že svoje schopnosti a nadanie ponúka vybraným uznávaným umelcom, ako je aj Dara Rolins, pre ktorú bude produkovať jej veľkolepý koncert k päťdesiatke v januári, pričom už dokázala vypredať pražskú O2 Arénu. Ona sama mala o tom podľa jej slov pochybnosti. S nápadom mal prísť jej priateľ Pavel Nedvěd a zaujímavú formu tomu zrejme dal Leoš. Vyzradil o tom niečo už začiatkom októbra, keď sa vrátil z narodeninových osláv páru na Lago Maggiore."Bude to niečo obrovské, čo fanúšikovia Dary ešte nezažili. Celý život sa o to usilovala," nedokázal Leoš udržať utajovanú udalosť. Prirovnal to k veľkolepému koncertu Jennifer Lopez na Super Bowl a jej dokumentárnemu filmu Halftime. "Bude tam aj Karel Gott," sľubuje Mareš záhadne. 

Aj Leoš Mareš nahral s legendárnym Karlom Gottom spoločnú pieseň, má názvom Být stáe mlád: 

Okrem Darinho koncertu má v 02 Aréne chystať aj koncert Štefana Margitu, či vystúpenie Kapitána Dema. Produkovať má aj chystané klubové turné Jiřího Korna. "Je úplne skvelé, že vlastne keď bojujete za niekoho iného, nemusíte sa hanbiť s tým otravovať ostatných, pretože nehovoríte o sebe. Je to radosť byť pri projekte ako fanúšik," hovorí s nadšením všestranný moderátor, ktorý má ako dlhoročný moderátor súkromného rádia možnosť pozývať si do svojej relácie ako hostí aj svojich zverencov a urobiť zároveň reklamu aj ich projektom, ako sa už stalo aj v prípade Dary Rolins. Môže stavať na svojom mene a povesti, ako aj dlhoročných skúsenostiach v českom šoubiznise, ale iste sa inšpiruje aj zahraničnými umelcami a kolegami. Niet pritom pochýb, že manažovanie mu prinesie ďalšie milióny, hoci zrejme "len" v českých korúnách, no pri zrátaní všetkých Marešových aktivít skutočne nečudo, že si môže dovoliť tie najdrahšie autá, ale aj jeden z najdrahších pražských bytov.

Leoš Mareš sa podieľa na veľkolepej šou k okrúhej päťdesiatke speváckej divy Dary Rolins:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi) 

Súvisiace články

Najčítanejšie