Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Mohol jej TOTO spraviť?! Plekanec zahanbil Šafářovú, tá to len tak nenechá!
Zdielať na

Mohol jej TOTO spraviť?! Plekanec zahanbil Šafářovú, tá to len tak nenechá!

Zdroj: Instagram/LS

Manželská dvojica, Lucie Šafařová (35) a Tomáš Plekanec (40), berú svoj vzťah športovo a neustále si potrebujú dokazovať, kto z koho. Na upresnenie treba ale uviesť, že toto ostré zápolenie sa deje iba počas ich športových aktivít, ktorých je ale nemálo. Spoznali sa vďaka tenisu, ktorý je obom blízky, ale Lucia bola navyše v tom čase ešte profesionálnou hráčkou. Kvôli vzťahu a plánovanej rodine sa rozhodla svoju tenisovú kariéru ukončiť, ale v tenise pokračuje v súkromí, kde dávala lekcie Tomášovi. Ten je ale už v ňom natoľko zdatný, že je pre ňu silným súperom, ba v podobnom squashi ju dokáže aj poraziť. Obaja sa na tom ale zabávajú.

​Veľmi pekne sa pred časom vyjadril Tomáš Plekanec o svojej partnerke a matke ich dvoch detí na sociálnej sieti. "Nie je tak dôležité, čo v živote máme, ale koho v ňom máme," pripísal hokejista k ich spoločnej rodinnej fotografii a Lucia na to zareagovala srdiečkami. A treba uznať, že tí dvaja sa naozaj našli. Spája ich hlavne šport a keď sa im narodil v máji synček, Lucia to potvrdila výrokom na sociálnej sieti, kde k fotografii, na ktorej ho hladká malá Leontýnka dala komentár: "Malý braček je už s nami! Vítaj v tej našej športovej rodine, Oliverko! Sme veľmi šťastní, že ťa máme!"  V tejto rodine sa so športom jednoducho počíta už od narodenia. Lucii sa vďaka každodennému cvičeniu a športovaniu darilo po pôrodoch rýchlo zhodiť nabrané kilá a dostať sa do formy.   

Najradšej prevádza športové aktivity s Tomášom, čo občas komentuje jeden či druhý na sociálnej sieti. Nedávno sa ešte stále profesionálne aktívny hokejista dobre zabával na manželke pri squashi, hre s raketou s mäkkou loptičkou vo vnútornej, tomu uspôsobenej miestnosti. Mohlo by sa zdať, že keď je Lucia s raketou akoby až zrastená, bude jasnou favoritkou, ale nedarilo sa jej veľmi. "Však ja ťa dostanem, počkaj. Ja sa to naučím," zastrájala sa mu na začiatku hry, ktorú Tomáš zdokumentoval vo videu, ktoré neskôr zdieľal na Instagrame. V momente, keď už jasne viedol, sa Lucii provokatívne spýtal: "Koľko to je?" Tá ale pri odpovedi nechcela pripustiť svoju porážku. "Na sety je to 0:2, ale ešte som neprehrala," upozornila, že sa Tomáš teší priskoro. 

Sympatický párik športovcov mal krásnu romantickú svadbu, pozrite si z nej zábery:

Nech sa snažila, ako sa len dalo, manžela prekonať nedokázala a ten napokon predsa len vyhral. "Najlepšie na tom nie je tá výhra, ale že je Lucie rozobraná do posledného šroubu," vytešoval sa s náznakom škodoradosti dobre vytrénovaný hokejista na záver videa, ale samozrejme, že to Lucka nezobrala v zlom. Jedoducho sú obaja veľmi súťaživé povahy, čo je ale pre športovcov typické a aj nevyhnutné. Inak sú skvelí parťáci, ktorí to spolu ťahajú v dobrom aj zlom, aj keď vlastne zatiaľ, našťastie, hlavne v dobrom. "Sme šťastní, máme šťastnú rodinu. Strašne by som si priala, aby to nikdy neskončilo," zdôrazňuje emotívne bývalá tenistka, ktorej stálo za to, že sa rozhodla pred tenisovou kariérou uprednostniť svoj vzťah a rodinu.

Lucie nadávno pripravila pre Plekyho oslavu k jeho okrúhlym 40. narodeninám:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie