Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Rodrigo alias Jessica sníva o svadbe! Vyrazila dych tým, AKO si chce na ňu zarobiť!
Zdielať na

Rodrigo alias Jessica sníva o svadbe! Vyrazila dych tým, AKO si chce na ňu zarobiť!

Zdroj: Instagram/JA

Pre Jessicu Alves (39), rodenú ako Rodrigo, sa pomaly uzatvára jedna kapitola života, keď podstupovala množstvo operácií, aby dosiahla presne taký výzor, ako si vysnila. To sa už vraj stalo. Bola ochotná investovať mnoho miliónov, zdalo sa, že je na plastikách priam závislá. Precestovala kvôli nim takmer celý svet, naposledy bola až v azerbajdžanskom Baku u renomovaného plastického chirurga, aby dosiahla vytúžený tvar mačacích očí. Všetky investované peniaze sa jej vraj nielenže vráili, ale priam sa v nich topí vďaka zárobkom ako modelka svetových značiek. Teraz si chce splniť ďalší sen, a to vydať sa.

​Na budúci rok bude Jessica Alves sláviť štyridsiatku a to je možno hranica, keď by už chcela mať po svojom boku manžela. Stále sa jej však nedarí nájsť k sebe toho pravého partnera do manželského zväzku. Jej život je jedná veľká reality show, v ktorej je hlavnou postavou, a v takom duchu ju muži zrejme aj berú. Nie každý je ochotný prijať, aby sa jeho osobný život stal predmetom verejnej zábavy. Na toto zjavne Jessica nemyslí, keď sa sťažuje. "Väčšina mužov, ktorí so mnou chcú chodiť, to urobí len vtedy, ak náš vzťah udržíme v tajnosti, a to ja nechcem. Muž by mal byť na mňa hrdý ako na svoju manželku a mal by ma milovať a rešpektovať," konštatuje sklamane ľudská Barbie. 

Inak si ale na svoj život nemôže Jessica sťažovať."Trvalo dlho, kým som sa začala cítiť dobre vo svojej koži. Ale všetok čas a peniaze vynaložené na operácie, nehovoriac o bolestivých procedúrach, sa nakoniec vyplatili," s hrdosťou prehlásila Jessica. "Vďaka spolupráci s rôznymi značkami a účinkovaniu v televíznych reláciách zarábam viac ako dobre, dokonca som si otvorila sporiaci účet, kde si odkladám peniaze na svoju vysnívanú svadbu," vysvetlila už aj oficiálne žena, ktorá sa narodila v mužskom tele. "Podstúpila som úplnú zmenu pohlavia, aj v rodnom liste som uvedená ako žena," hovorí so spokojnosťou. Je rada, že jej už nič nebráni, aby sa mohla vydať, má to však jeden veľký háčik.

Jessica Alves v rozhovore spomenula, ako veľmi náročné je pre ňu nájsť vhodného partnera: 

"Môžem sa ľahko vydať v kostole ako každá iná žena, ale je veľký problém nájsť muža, ktorý by ma miloval takú, aká som," povzdychla si plastiková kráska a rovno sa podelila o problém. Chce totiž veľkolepú svadbu, ako ina, a tá stojí aj veľkolepú sumu. Jessica sa priznala, že si na svadbu šetrí tak, že sa predáva na OnlyFans a darí sa jej. Len či to bude pre Jessicu relevantný dôvod, aby sa obliekla do panensky modrej...

Jessice sa vraj spnili všetky životné sny okrem toho, že sa jej zatiaľ nepodarilo nájsť životnú lásku a vydať sa:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

 Za svoj život podstúpila takmer 90 operácií za viac ako 25 miliónov dolárov. "Pred svojou premenou som si nikdy nemyslela, že budem modelkou na plný úväzok. Teraz som jednou z najznámejších trans žien na svete, ktorá si splnila mnohé zo svojich snov, ale dúfam, že jedného dňa si splním svoj najväčší sen a nájdem svoju lásku," nestráca nádej. Na to, že iba pred dvomi rokmi podstúpila operáciu na premenu na ženu, čo 13. júla 2020 oznámila spolu s novým menom Jessica, je v Británii veľká hviezda. 

Súvisiace články

Najčítanejšie