Jasno
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Slováček dostal šialenú nakladačku! Patrasová a Hanychová to dali kruto aj jeho exmilenke!
Zdielať na

Slováček dostal šialenú nakladačku! Patrasová a Hanychová to dali kruto aj jeho exmilenke!

Zdroj: youtube/screenshot TV Barrandov

Do svojej novej relácie Holčičky si pozýva Agáta Hanychová (37) známe ženy z českej spoločnosti. Vyzerá, že je už fit po tom, ako sa náhle ocitla na pár dní v nemocnici na infúziách, keď bolo jej tehotenstvo v ohrození. Zrejme si na svoje plecia zobrala viac, ako dokázalo jej telo v tomto stave zvládať. Aj to mohol byť dôvod, prečo skončila šou Agáta Jaromíra Soukupa. Bez relácie ju ale jej partner vlastniaci televíziu nenechal. Podobný formát, ako je jej nová relácia Holčičky, začala známa influencerka realizovať v júni aj na svojom profile na Instagrame. Jej prvou hosťkou bola ako vtedy, tak aj teraz, Ornella Koktová. Posledne soi pozvala Dagmar Patrasovú.

​Koncom októbra oznámila Hanychová novinku. "Od utorka začne šou Holčičky, čo bude dievčenská šou od piatej popoludní.  Bude sa tam variť a riešiť dievčenské veci," odhalila svoje plány s obsahom relácie. "Je to moja relácia, kde sa budú objavovať deti, dievčatá, kamarátky, herečky,"  uviedla aj typ hostiek, aké si bude pozývať. Zdá sa, že jej tehotenstvo pokračuje bez problémov. V ostatnej epizóde ukázala svoje rastúce bruško v priliehavom bielom tielku. Jej hosťkou bola herečka Dagmar Patrasová (66), ktorá je posledné roky v centre pozornosti najmä kvôli aféram jej neverného manžela Felixa Slováčka (79) v spojení s jeho o štyridsať rokov mladšou exmilenkou Luciou Gelemovou (39), ktorá sa ho držala celých sedem rokov.

Felix nedokázal odolať, aj keď jej túžbe po dieťati s ním predsa len nepodľahol. Až po prevalení sa jej romániku s iným mužom to s ňou Felix škandálnym spôsobom ukončil. S mladými ženami sa ukazuje a flirtuje rád naďalej, ako predviedol aj aktuálne na slávikoch. Agátu zaujímalo, ako to všetko vníma Dagmar. "No ako... Bolo mi ho ľúto, čo ti mám na to povedať. On strašne, no nechcem do televízie hovoriť, že zostarol, ale je to tak," konštatovala Patrasová. 

Felix Slováček v čase pomeru s milenkou Luciou Gelemovou:

Hanychová sa čudovala, čo na ňom môžu ženy vidieť a neodpustila si tvrdé hodnotenie: "No nie je pekný!" V nelichotivom hodnotení pokračovala: "Ja práve nechápem, čo na ňom je. Či má nejaké čaro, že sa obklopuje mladými dievčatami, to sa mi zdá úplne trápne." Dagmar jej pritakala a pokúsila sa o vysvetlenie, kde možno spočíva odpoveď: "Výborne hrá na klarinet a na soprán, a má charizmu."   

 V Agátinej šou nenechali spolu s Dádou ani nitku suchú na exmilenke Felixa Slováčka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TV Barrandov (@barrandovtv)

​K šou patrí aj varenie a Agáta sa spýtala ako je na tom s tým Dáda. "Ja som mu sedem rokov nevarila, pretože mu varil niekto iný. Ale vracal sa domov na večeru," prekvapila odpoveďou. "Mladé dievčatá nevedia veľmi variť," povedala ostro Agáta. "Mladé možno, ale toto nebolo mladé, to bolo štyridsaťročné," rýpla si do manželovej exmilenky. "Ona nebola ani mladá, ani pekná. A čo dokázala fakt blbo, to bolo maľovať. To fakt nechápem," postavila sa kriticky k Lucii aj Agáta s poznámkou, že predáva svoje obrazy len Felixovým priateľom. "Áno, je to tak. Oni si to asi museli kúpiť," súhlasila herečka, ktorá spomenula, že proti tomuto vzťahu boli spočiatku aj ich dve deti, ale napokon dohováranie otcovi vzdali. Odmietli sa ale s Gelemovou stretnúť, aj keď si to otec prial. Mladá milenka vstúpila aj do manželstva Hanychovej mamy Veroniky Žilkovej (61) a rozbila ho, a tak nečudo, že má Agáta k tejto téme teraz blízko a zjavne si servítky pri téme neverníkov neberie.

Diel s Patrasovou zatiaľ na YT nezavesili, naposledy je tam pridaný Agátin asistent a kamarát:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie