Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mohla TOTO povedať pred všetkými?! Pergnerová drsne urazila Vémolovcov v živom vysielaní!
Zdielať na

Mohla TOTO povedať pred všetkými?! Pergnerová drsne urazila Vémolovcov v živom vysielaní!

Archívna reportáž

Tohtoročné udeľovanie Českého slávika sa konalo za účasti takmer všetkých známych spevákov a speváčiek, aj celebritných hostí. Najmä dámska časť sa predviedla v dokonalých, častokrát aj výstredných róbach. Nechýbala medzi nimi ani Lela Vémola (33). S manželom Karlosom Vémolom (37) sa po jeho neverách, ktoré on vehementne popiera, spolu objavujú v spoločnosti zrazu až okato často, aby svetu ukázali, že majú doma napriek všetkému idylku. Nie každý tomu verí, a aj moderátorka Slávikov, Tereza Pergnerová (48), počas priameho prenosu ale jej rany opäť rozjatrila.

Lela na slávikoch rozhodne upútala - mala na sebe čierne šaty so štrasom pod obrovským výstrihom, ktorý odhaľoval takmer v plnej kráse jej silikónové prsia. Držala si po boku jej manžela v elegantnom čiernom obleku a rozdávala žiarivé úsmevy na všetky strany. To ale ešte netušila, aká verejná potupa ju čaká zakrátko počas programu. Na konto prítomných Vémolovcov si dovolila ironicky zažartovať moderátorka večera Tereza Pergnerová (48), čo mali možnosť počuť a vidieť aj diváci v priamom prenose doma pri obrazovkách.

Po tom, ako sa kvôli tomu Lela vraj až rozplakala, si Tereza, ktorú diváci za jej moderátorsky výkon inak veľmi chválili, vstúpila do svedomia. Nedalo jej to a na svojom profile na Instagrame sa rozhodla uviesť všetko na správnu mieru. "Triafalo sa do mňa, do veľa ľudí s ľahkým nadhľadom, ale v jednom prípade o tom premýšľam. To sa týka mojej poznámky, hlúpeho žartu, že bol Karlos Vémola svojej žene verný len počas svadobného obradu. Teraz nad tým premýšľam, nemyslela som to zle. Prehodnocujem, už by som to vyškrtla," sebakriticky konštatovala pre svojich sledovateľov. Dovolila si vtipnú trefnú poznámku aj na Leoša Mareša a vystrelila si aj sama zo seba, keď pre zmenu zas niečo na jej konto poznamenali jej spolumoderátori Ondřej Sokol s Hámou.  

Takto si Tereza zažartovala na účet Lely a Karlosa v priamom prenose Českého Slávika: 

Za tie roky, odkedy v mladosti vyvádzala pri jej ťažkej drogovej závislosti, si už Tereza na všeličo zvykla, ustálila sa a všetko prehodnotila, pre Lelu je však nevera manžela stále citlivou témou. Na pohľad vtipná veta: "Úžasné je, že Karlos Vémola si vzal svoju Lelu. A nádherné na tom je, že jej bol po celú dobu obradu naozaj verný, a to je super," Vémolovu manželku celkom dostala, čo Pergnerovú zrejme dostalo k sebareflexii. "Chcela by som sa ospravedlniť Lele a vlastne aj Karlosovi, mohla som si to odpustiť, možno som sa nechala strhnúť atmosférou. Malo ma niečo zaraziť. Je mi to veľmi ľúto. Karlosa si vážim a vlastne som počítala, že to prijme s ľahkosťou, nadhľadom. Teraz ma to mrzí. Je mi to ľúto. Teraz by som ten vtip vyškrtla," uviedla zmierlivo na konto svojej chyby moderátorka. Nuž, nemiestne to bolo v každom prípade, ešte nemiestnejšie je ale zrejme to, že to zas tak úplne vtip nebol...

Lela sa po nemiestnej poznámke údajne rozplakala. V týchto sexy šatoch sa vybrala na odovzdávanie prestížnych cien Slávika:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie