Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Súboj fanatičiek?! Plačková a Alagič v rovnaký deň šokovali TÝMTO, no Zuzana Jasminu tromfla!
Zdielať na

Súboj fanatičiek?! Plačková a Alagič v rovnaký deň šokovali TÝMTO, no Zuzana Jasminu tromfla!

Archívna reportáž

Plačková mala plány s potomkom už dávno, zatiaľ si cez neho plní svoje sny

Už len niečo vyše mesiac a budú tu Vianoce. Najkrajšie sviatky roka, ktoré azda drvivá väčšina ľudí miluje, však ako rýchlo prídu, tak aj odídu. Nečudo, že si ich mnohí chcú predĺžiť najdlhšie ako sa len dá. Niektorí vyhadzujú stromček až v marci, iní si ho ozdobia radšej už nejaký ten týždeň vopred. Ale celých päť týždňov vopred?! To už musí byť človek poriadny fanatik.

​Zjavne si skutočne Jasmina Vrbovská Alagič a Zuzana Strausz Plačková dokonalo ako kamarátky sadli, lebo okrem biznisu a bežných radostí zdieľajú ešte jednu spoločnú vášeň - posadnutosť Vianocami. O Jasmine je známe, že všetky výnimočné udalosti v roku, či je to Veľká Noc, Sanelove narodeniny či Halloween, sú u nich doma neprehliadnuteľné. Niekto by prezdobený dom označil za gýč, no mnohým sa radostná pestrosť páči. V každom prípade, páči sa Vrbovským, a to je najdôležitejšie.

No kým menované sviatky sa Jasmina výzdobou nenechá zahanbiť, predsa len Vianoce sú ešte úplne iná káva. Človek by mal až pocit, že sa dostal do Dedo Mrázovej dedinky. A keďže tieto sviatky miluje, rozhodla sa už nečakať a 17. november oslávila zdobením stromčeka. Prekrásny rozžiarený strom s kopou krásnych detailov je skutočne ako z katalógu, no to ešte svet netušil, čo sa deje u Plačkovej.

Jasmina aktuálne žiari v šou Česko Slovensko má talent:

​Zuzana sa zrejme s materstvom vrátila tak trochu do detstva a svojmu Dionkovi chce dopriať to, čo mala ona zrejme len ako sen. U Strauszovcov vo štvrtok nepribudol len jeden vianočný stromček, ale hneď tri! A Dion má vlastný, aj vlastné gule. "Vždy som chcela stormček, kde budú plyšáky, a to som ešte ani dieťa nemala. Teraz normálne ako keby mi prečítala myšlienky, ani som nemusela nič povedať," pochválila kamarátku, ktorá sa o výzdobu postarala. 

Jasmina viac ako stromčekom očarila krásnou fotkou so Sanelom:

Okrem stromčekov ale u Strauszovcov pribudla výzdoba od výmyslu sveta - schránky na listy pre Santu, smerovky na severný pól, rôzne girlandy a vrecia s darčekmi. No Zuzane plný nákladiak, ktorý výzdobu doviezol, zjavne nestačil. "Tak u nás sú už Vianoce, ešte mi chýbajú adventné vence a nejaké drobnosti, ale čo sa týka tej hlavnej výzdoby, stromčekov, výzdoby vonku, výzdoby v párty dome, tak to už máme. Nádherné!" rozplývala sa nad interiérovou aj exteriérovou výzdobou. Skutočne nešetrila, no ešte stále nie je jasné, čo všetko pridá k stromčeku Jasmina. Zrejme to ale nebude súťaž, ktorá by skončila nevraživosťou. 

Súvisiace články

Najčítanejšie