Jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Hanychovej Soukup dostal nakladačku! Nešetrili ho, padali aj najhrubšie vulgarizmy!
Zdielať na

Hanychovej Soukup dostal nakladačku! Nešetrili ho, padali aj najhrubšie vulgarizmy!

Zdroj: Instagram/AH

O tom, že vie byť majiteľ jednej zo súkromných českých televízií a najnovší partner Agáty Hanychovej (37), mediálny magnát Jaromír Soukup (54), vo svojich komentároch poriadne nepríjemný, je známe už dlho. Po tom, čo ho nedávno údajne nepozvali na významnú udalosť českého šoubiznisu, slávnostné udeľovanie cien ankety Český slávik, to drsne natrel aspoň moderátorom galavečera. Zato zaiste na seba opäť upútal pozornosť, o čo mu pritom zrejme aj šlo.

​V najnovšej časti televíznej relácie VIP, ktorú moderuje sám Soukup, vyzneli dosť šokujúco jeho slová o moderátorke galavečera z udeľovania Českých slávikov. "Pergnerová vraj bola kedysi na drogách, myslím si, že v sobotu bola na drogách určite. Urazila Karlosa Vémolu, ktorý tam sedel. Na druhý deň jej to vraj bolo ľúto, pretože sa vyspala pravdepodobne z toho tripu, na ktorom bola," ironicky komentoval výstup Terezy, kedysi ikonickej moderátorky relácie pre mládež. Žiaľ, s drogami mala v jej mladosti skutočne problémy, no to je už dávno preč. Soukup pridal aj urážlivé poznámky k vystúpeniu spevačky Dary Rolins. Ale predovšetkým si nemohol odpustiť posmešky k mužskej časti účinkujúcich, voči moderátorom Alešovi Hámovi a Ondřejovi Sokolovi. 

"Háma mi pripadá ako taký mrňavý a slizký chlapík. Arogantný. Ten druhý, Sokol, ja neviem, hovorí sa, že to nemá celkom vyriešené s dievčatami, chlapcami a podobne. Je možné, že to na ňom zanechalo nejaké stopy," kopol si hneď na úvod svojho príspevku Soukup. To primälo Aleša, aby mu na to odpovedal, ale nechýbala tam ani vtipná irónia. "Vlastne som pochopil Agátu, Jaromír. Tiež som sa zamiloval," kopol si do mediálneho magnáta na Instagrame, kam tiež pridal video, kde počuť, ako ho Soukup urážal. 

Všetko odštartovala táto štipľavá poznámka Terezy Pergnerovej na dresu Karlosa Vémolu počas galavečera českého Slávika:

K tým, čo sa nebáli svoj postoj k Soukupovi vyjadriť aj na sociálnych sieťach, patrili viaceré verejne známe osoby. Celkom jednoznačne sa vyjadrila muzikálová speváčka a herečka Martina Pártlová. "Je to ko*ot," uviedla nahrubo svoj názor. "To je hrozný ocas, ten Soukup. Myslíš, Aleš, že na neho niekto okrem Agáty pozerá?," spýtala sa atlétka Zuzana Hejnová. "Bože, tie komplexy. To je veľmi nízke. Ešteže ťa, Aleš, poznáme a vieme, že sa neberieš tak vážne ako tento hňup," podporila Hámu mladá speváčka Šárka Vaňková a pridávali sa aj ďalší. Možno si podľa podaktorých predsa len mohli odpustiť moderátori večera nemiestne poznámky na konto celebrít, no primitívne urážky, ktoré prišli od Soukupa, boli skutočne ešte väčší trapas. Chcelo by to trochu úrovne, zhodujú sa mnohí.

Aleša Hámu po urážkach od Soukupa podporilo v komentároch na Instagrame mnoho fanúšikov, ale aj známych osobností:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aleš Háma (@aleshama73)

Súvisiace články

Najčítanejšie