Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Studená sprcha pre Gregorovú! Jej deti ju neprišli v jej veľký deň podporiť!
Zdielať na

Studená sprcha pre Gregorovú! Jej deti ju neprišli v jej veľký deň podporiť!

Archívna reportáž

Slovenská herečka, donedávna žijúca dlhé roky v Prahe, Hana Gregorová (70), nemá o ponuky na nakrúcanie filmov či seriálov žiadnu núdzu. Nedávno sa konala premiéra filmovej tragikomédie Cirkus Maximum, kde si zahrala rolu kartárky. Prvé reakcie divákov na film sú však veľmi rozpačité, dalo by sa povedať, že priam až kritické. Zrejme sa nedá očakávať ani veľká návštevnosť v kinách. Dokonca sa veľa z pozvaných hostí neobjavilo ani na jeho premiére v Prahe a Bratislave, ba ani niektorí herci, ktorí v ňom hrali. Hana Gregorová na bratislavskej premiére ale bola, po svojom boku mala partnera Ondřeja Koptíka.

​Ani atraktívna téma filmu režiséra Artura Kaisera z cirkusového prostredia a veľká paleta známych českých a slovenských hercov obsadených do jednotlivých rolí nedokázala zaujať divákov ani filmových kritikov. Tragikomédia Cirkus Maximum je podľa recenzie rodinný film založený na príbehu rozporu dvoch bratov a ich otca. Rodina však nedokáže držať pokope, a tak je v ohrození existencia cirkusu. 

"Film prináša úžasné a profesionálne čísla svetovo známych akrobatov a držiteľov mnohých ocenení, ale i pot, drinu a snahu za oponou, ktorá cirkusom v súčasnosti veľmi nežičí," tak láka divákov do kín distribučná spoločnosť. Okrem obľúbených slovenských a českých hercov teda uvidia diváci vo filme našich i svetových špičkových artistov. V úlohe principála sa vo filme predstaví Jan Přeučil, Hana Gregorová zas ako jeho tajná láska, kartárka a matka nevlastných synov v podaní Petra Batěka a Radima Fialu. Títo herci ako aj rezisér Artur Kaiser a scenárista Petr Šiška sa ukázali spolu na premiére v Bratislave.

Pozrite si trailer k novému filmu s Hanou Gregorovou s názvom Cirkus Maximum: 

Hana Gregorová pozvala na premiéru aj svoje deti, dcéru Rolu a syna Ondřeja, ktorého má s už zosnulým hercom a manželom Radkom Brzobohatým. Ani jeden sa však nedostavil. Ich neprítomnosť sa herečka, pre ktorú to ale bolo nepochybne tak trochu sklamanie, snažila ospravedlniť tým, že sú obaja veľmi zaneprázdnení. Sprevádzal ju aspoň jej partner Ondřej Koptík a prišiel sa pozrieť aj jej kolega z jojkárskeho seriálu Hranica Braňo Deák. Na margo jej úlohy vo filme poznamenala, že aj keď si žiadne akrobatické číslo neskúsila, je spokojná. "Hrám úžasnú macochu a tajnú lásku Jana Přeučila," pochválila sa. Cirkus Maximum vyšiel aj v knižnej podobe a ako autori sú uvedení Artur Kaiser, ktorý režíroval aj film, Lukáš Fišer a Petr Šiška. 

Hana Gregorová s hereckým kolegom Petrom Batěkom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Batěk (@batekpetr)

Súvisiace články

Najčítanejšie