Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Myslela si, že ohúri, dostala poriadny náklad! Lela reaguje a rovno urazila Čechov aj Slovákov!
Zdielať na

Myslela si, že ohúri, dostala poriadny náklad! Lela reaguje a rovno urazila Čechov aj Slovákov!

Archívne video

Minulý týždeň sa konal v Prahe 60. ročník Českého slávika. Po štvorročnej pauze sa rozhodol vlani ujať pokračovania tejto už dlhé roky populárnej súťaže multimilíonár Karel Janeček (49), už ju ale prenechal iným organizátorom. Ich cieľom bolo obnoviť zašlú slávu a lesk tohto podujatia. Primerane k tomu sa mali obliecť aj návštevníci galavečera, ktorým to bolo v pozvánke odporúčané. Nie všetci sa však trafili do klasických predstáv o vhodnom outfite. Lela Vémola (33) bola jednou z nich.

​Ak sa pozrieme na outfity hviezd a navštevníkov z udeľovania cien Grammy a iných v USA, prispôsobujú sa tejto nablýskanej show aj luxusnými a drahými modelmi od slávnych svetových návrhárov. Čím výstrednejšie sa niekto oblečie, či lepšie povedaná neoblečie, tým viac je sledovaný. Na pražskom udeľovaní slávikov to bolo čo sa týka modelov poskromnejšie, aj keď podľa módnej polície od vlaňajška nastal istý stupeň vývoja smerom k svetovosti. Krásnou róbou v čierno-bielom prevedení zaujala Monika Absolonová, veľmi pekný outfit zvolila aj Dara Rolins, Ewa Farna predviedla jedinečnú kreáciu s korunkou, Burešová zas páviu sukňu. Mnohé návštevníčky volili modely s hlbokými dekoltmi, ten naj mala rozhodne Lela Vémola.

Nie všetci sa ale pozerali na jej čiernu róbu so štrasom pod obrovským výstrihom, ktorý odhaľoval v plnej kráse jej silikónové prsia, s obdivom. Ozývali sa aj veľmi kritické hlasy na jej profile na Instagrame. "Patrilo by sa nevystavovať poprsie ako na diskotéke. Sorry, ale to sa dosť nehodí," namietala jedna jej sledovateľka. "Asi neviete, čo znamená dress code. Veľmi nevhodné a vulgárne pre takúto udalosť," odkázal ďalší kritik. Lela radšej komentáre blokla, ale kritika sa objavili aj na manželovom profile. Lela výčitky jednoznačne odmieta.

Lela Ceterová sa už v minulosti ostro obhajovala kvôli iným vyzývavým šatám:

"V Česku a na Slovensku stále akoby ľudia žili v Banánovej republike. Prečo?" čuduje sa manželka zápasníka MMA Karlosa Vémolu, ktorú dojala počas galavečera Slávikov aj ironická poznámka moderátorky Pergnerovej na margo jeho vernosti. Všetkým jej kritikom ale dala bývalá playmate zo Slovenska príučku vo veci dress code. "Slávik je udalosť, kde sa človek na jednej strane oblečie spoločensky, ale môže sa obliecť aj extravagantne. To znamená, že sa nekladie dôraz na to, že musíte prísť presne tak a tak oblečení," vysvetlila jej pohľad na outfity pre takýto druh podujatí. "Pozrite sa do zahraničia, kde sa rozdávajú podobné ceny. Tam platí, že čím extravagantnejšie sú celebrity a verejne známe osoby oblečené, tým je to zábavnejšie. Nikto sa na tým nepozastavuje," poučila všetkých konzervatívne zmýšľajúcich kritikov. Otázkou je, či by sa predsa len nemali držať aj celebrity viac vkusu a estetiky, ako vulgárnosti a lacnej nahote.

Lela schytala za svoje šaty na Slávikoch poriadnu dávku kritiky:

Súvisiace články

Najčítanejšie