Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Leošova krásna manželka je módna ikona, no keď predviedla nový účes, ľudia sa nezdržali!
Zdielať na

Leošova krásna manželka je módna ikona, no keď predviedla nový účes, ľudia sa nezdržali!

Archívna reportáž

Pre búrliváka Leoša Mareša (46) bolo stretnutie s jeho súčasnou manželkou Monikou Marešovou (41), rodenou Koblížkovu, ako dar z nebies. Možno to nebola celkom náhoda, keď oboch v roku 2015 pozval na svadbu ich spoločný kamarát, štylista Filip Vaněk a padli si do oka. Zakrátko z nich bol pár, hoci vraj rodičia Moniky mali o ňu obavy. Ukázalo sa, že zbytočne. Pokojná, priam chladnokrvná kráska bola zjavne tou správnou ženou pre temperamentného exhibicionistu Leoša. Dovtedy bola Monika známa iba v úzkom kruhu ľudí z módnej branže a na Instagrame ju sledovalo len zopár tisíc priaznivcov. Už vtedy sa ale vyznačovala jednoduchým štýlom, ktorého sa drží doteraz, keď jej už pribudli státisíce nových obdivovateľov.

​Na svojom profile propaguje Monika Marešová rôzne módne značky, iste za nemalé obnosy. Na jej atraktívnej postave, ktorú si zachovala aj po pôrode vytúženej dcérky Alex, všetky modely vyzerajú skvelo. Dbá aj o svoju tvár, na ktorej podstúpila pár malých zákrokov ako sú výplne a botox, čo netají. "Ak to umožňujú moderné technológie a estetická medicína, prečo nie? Myslím si, že pravidlo - všetko s mierou - je naozaj to najdôležitejšie," zverila sa nedávno v rozhovore pre iDnes.cz s tým, že kvôli tehotenstvu a dojčeniu si dala prestávku. "Teším sa, že ma lekárka opäť "refreshne". Dôležité je, ako sa cítite. A ak sa vo vnútri cítite skleslo a smutne, nepomôže vám žiadne napichnutie," upozornila na zásadný moment.    

Najnovšie Monika priam ohúrila svojich obdivovateľov novým účesom a farbou vlasov od kaderníka Martina Tyla. "Nádherná farba vlasov, tie vlasy Moni sú bomba," pochválila ju jedna sledovateľka na Instagrame. "Ste neuveriteľne nádherná žena, Moni!" zožala obdiv niekoho ďalšieho. "Vy aj keby ste si obliekla vrece a neučesala sa, tak vám to bude svedčať," polichotila jej iná. Treba pritom povedať, že nejde o dramatickú zmenu - z voľne vlniacich sa vlasov sú absolútne vyžehlené s veľmi špecifickými odtienmi hnedej. Celkový dojem je typicky jednoduchý.

Leoš Mareš nešetrí svoju drahú polovičku vyznaniami, svojej manželke dokonca naspieval pieseň Slib: 

"Tak účes som zmenila po dlhom čase, to je pravda. Vždy to príde tak nejako nárazovo, nie je v tom žiadny kľúč. Niečo mi jednoducho napadne. Mám to tak s tetovaním, prepichnutím uší, s čímkoľvek," tvrdí Monika. Svoju rolu zohráva pri tom iste jej sebadôvera a sebakritika. "Musím povedať, že na svojom sebavedomí pracujem celý život. Sebavedomie je veľmi dôležité, ale my ženy na sebe, samozrejme, vždy hľadáme chyby," priznáva táto módna ikona mnohých.

Fanúšikovia boli z Monikiných vlasov namäkko:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Marešová (@monikamaresova)

Ona sama prívlastok "ikona" odmieta. "Musím povedať, že sa tak nevidím. Keby ste ma stretli v bežnom živote, tak sa snažím nevyčnievať, pretože som tak trochu asociál. Ale milujem módu, takže, samozrejme, ak sa naskytne príležitosť, prečo sa neobliecť?" skromne poznamenala Monika. V súkromí ale uprednostňuje jednoduché veci a môžu to byť aj lacné tričká, tielka, mikiny a úzke džínsy. "Rada nosím nadrozmerné veci," dodáva. Na čom však nikdy nešetrí, sú kabelky a topánky. Potrpí si na na svetové značky a kvalitu. Iste ju v tom rád podporuje Leoš, ktorý ju občas prekvapí aj drahým šperkom. Obaja sú ale najšťastnejší z najväčšieho daru, ich malej vytúženej dcérky.  

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie