Oblačno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Známa influencerka a víťazka reality šou napálila autom do kamióna! Predtým pridala video, aká je na cestách hmla!
Zdielať na

Známa influencerka a víťazka reality šou napálila autom do kamióna! Predtým pridala video, aká je na cestách hmla!

Archívne video

Cesta domov z výletu do Dubaja sa skončila pre českú influencerku Nelu Slovákovú (32) veľmi zle. Pred hraničným priechodom Brodské to v pondelok, 14. novembra, napálila svojím luxusným autom priamo pod kamión.

​Nela sa viezla vo svojom luxusnom Brabuse, čo sa zdá byť už povinná výbava autoparku influenceriek, smerom do rodného Česka. Podľa jej instastories vyrážala veľmi skoro ráno, už o pol siedmej totiž pridala videjko spoza volantu, kde sa podelila so sledovateľmi o to, v akej hustej hmle jazdí. 

Snáď sa nezaoberala mobilom aj o dve hodiny neskôr, keď vpálila do kamiónu.  "Podľa doterajších informácií vodička vozidla zn. Brabus narazila do posledného v kolóne stojaceho návesu nákladného vozidla," informuje polícia na sociálnej sieti o nehode, ktorá sa stala krátko po 08.30 h na 1,5 kilometri diaľnice v smere do Česka.

Nela zažiarila nielen v jojkárskej reality šou, ale aj v relácii Nákupné maniačky:

​Ako je možné, že si nevšimla, že autá stoja, zatiaľ jasné nie je, hoci mnohí ľudia na to majú názor. Brňáčka Nela Slováková , ktorá vyhrala pred 5 rokmi reality šou Hotel Paradise, priletela z Dubaja na bratislavské letisko a ráno smerovala do Prahy. V osobnom vozidle sa okrem nej viezol aj jej pes. 

Znie to až neuveriteľne, pri pohľade na fotky z miesta nehody, ale k zraneniu osôb nedošlo. Policajti doplnili informáciu aj o to, že vodička mala negatívny výsledok dychovej skúšky. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia. 

Instagram/NS

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie