Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Prachař všetkých dojal! Vyznanie jeho Sáre pred kamerami a rovno aj zmienka o svadbe!
Zdielať na

Prachař všetkých dojal! Vyznanie jeho Sáre pred kamerami a rovno aj zmienka o svadbe!

Archívne video

Jakub žiaril roky aj v talentovej šou ČSMT

Aj u herca Jakuba Prachařa (39) sa potvrdilo, že láska dokáže robiť zázraky. Inak známy svojou neveľkou zdieľnosťou v súkromných záležitostiach, tobôž vo veciach citov, odhodil odrazu v tomto smere takmer všetky zábrany. Už vlani na filmovom festivale v Karlových Varoch svetu prvýkrát verejne ukázal jeho novú lásku, herečku macedónskeho pôvodu, Sáru Sandevu (25). Veľké vyznanie a obdiv k nej ukázal v decembri v komentári ku zdieľanému plagátu s jej tvárou k historickému seriálu, ktorý nakrúcala v Srbsku. Najnovšie už neváhal vyjadriť svoje city k nej ani počas jeho účasti v populárnej televíznej relácii.

​Medzitým už obaja párkrát zdieľali aj iné momenty zo svojho súkromia, najmä z ich spoločných dovoleniek v Mexiku, Macedónsku a posledne aj na Maldivách, čo riadne vytočilo Agátu Hanychovú (37), lebo mal mať v tom čase v striedavej starostlivosti ich dcéru Miu (5). "Mia chodí k otcovi rada, práve preto nechcem ísť do konfliktu, ale odísť na Maldivy a nechať dieťa po babičkách a opatrovateľkách, to mi pripadá strašné," vyjadrila sa k tomu a ešte pridala aj poriadny vulgarizmus na jeho adresu.

Prachař jej to ale po návrate vrátil najlepším možným spôsobom, keď sa s Miou vyfotil na zápase jeho milovaného futbalového klubu. "Prvýkrát na Slávii. A naposledy na mojom Instagrame. Nech žije Slávia a Mia Prachařová. Góóóóól," komentoval Prachař fotografiu. V jeho prípade akoby bolo najvyššou poctou vziať so sebou niekoho na Sláviu. A pochopiteľne, bol tam už aj so Sárou.

Jakub a Sára sa dali dokopy pri nakrúcaní seriálu, kde hrali hlavné úlohy:

"Moje milované dievča nechalo romantický večer na mňa. A vzala si aj šál. Nech žije Slávia a Sára Sandeva," okomentoval nadšene spoločný zážitok. Nadšení boli aj Prachařovi sledovatelia, ktorí mu už veľmi želali pohodový, harmonický vzťah. Zhodli sa, že na fotke z páru vyžaruje zamilovanosť. "Toľko lásky na jednej fotografii," okomentoval to trefne jeden nadšenec.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

No predsa len tým, ako Jakub zareagoval na poznámku moderátora Libora Boučka v televíznej relácii, keď herca Vojtu Kotka uvítal v "klube ženáčov", prekvapil. "Aj ja tam zas prídem," promptne poznamenal celkom jasne naznačujúc plánovanú cestu k oltáru. Keď potom krútil kolo šťastia, dvakrát získal iba jeden bod a hneď sa to zvrtlo na príslovie - šťastie v hre, smola v láske. "Ja teda nie som v očakávaní, ešte nie, aj keď to tak možno môže pôsobiť. Ani moje dievča nie. Ale láska na našej strane kvitne. Vidíš, ako ja som doma spokojný? My sa doma máme veľmi radi. Ja dúfam, že sa moje dievča bude pozerať na tento diel, aby vedela, ako veľmi sa milujeme," chrlil Jakub jedno vyznanie za druhým. Je celkom zjavné, že je len otázka času, keď Jakub a jeho Sára založia rodinu. Napokon, jeho ex- Agáte sa to už podarilo, a ani na to nepotrebovala byť vo vzťahu rok, stačil jediný mesiac.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie