Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Toľko sa o rozchode s Agátou klebetilo, až sa vyjadril sám Soukup! Jeho slová sú JASNÉ!
Zdielať na

Toľko sa o rozchode s Agátou klebetilo, až sa vyjadril sám Soukup! Jeho slová sú JASNÉ!

Zdroj: instagram/AJS

Keď po obrovskej publicite vzťahu mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa (53) a influencerky Agáty Hanychovej (37) nastalo až záhadné ticho, začali sa šíriť špekulácie, že to medzi nimi nie je celkom v poriadku. Tento názor akoby potvrdzovalo aj to, že po intenzívnom nástupe ich novej šou Agáta Jaromíra Soukupa sa zhruba po mesiaci ukončila. Je ale pravda, že sa tehotná Hanychová ocitla náhle v nemocnici na infúziách kvôli krvácaniu a lekári jej nariadili pokoj. Odvtedy sa do nemocnice pre zmenu nedávno dostal aj Jaromír so zlomenou rukou, ktorú mu tam museli operovať.

Tomuto zvláštnemu páru možno chcel dať osud príučku, že netreba chcieť všetko naraz. Ich prvá dovolenka v Marbelle, potom New Yorku, následne rozbiehanie novej televízne šou, k tomu šokujúce tehotenstvo a s tým spojené nevoľnosti Agáty, ktorá má navyše na krku aj domácnosť s dvomi deťmi a vlastný bohato spravovaný profil na Instagrame, to všetko bolo na ňu priveľa a zdá sa, že aj na Jaromíra. Je celkom možné, že to medzi nimi mohlo aj začať škrípať, napätie z vyčerpanosti sa ľahko mohlo preniesť aj do ich nezhôd, čo akoby naznačila Agáta.

"Práve keby ľudia vedeli, čo všetko mi verejne nehovoríme, to by len pozerali. Trebárs o čom sme si dnes ráno písali," záhadne sa vyjadrila Hanychová k fotkám doma z postele po jej hospitalizácii svojim sledovateľkám na Instagrame. Navyše sa pred začiatkom šou Agáta Jaromíra Soukupa majiteľ televízie vyjadril, že pokiaľ skončí ich vzťah, skončí sa aj ich projekt, pričom pripustil, že "budúcnosť prinesie udalosti, s ktorými sa budeme musieť vyrovnať", akoby bol prorokom. Teda až na to, že aj keď to možno hrozilo, ich vzťah sa podľa všetkého neskončil. 

Šou Agáta Jaromíra Soukupa bola predčasne ukončená, pozornému oku diváka neušlo, že to napriek úsiliu dvojici pred kamerou spolu až ta neklapalo: 

Po slovách vyznania Soukupa, ktoré pridal na Instagram k fotke Agáty s rastúcim bruškom, je jasné, že sa rozhodne nerozišli. "Krajšia a krajšia. Čarovnejšia a čarovnejšia. Moja. Agáta," nadchýňal sa zaľúbený nastávajúci otecko. Ich dieťa pritom nie je žiadny omyl, no že ho splodili hneď počas prvého mesiaca ich vzťahu rozhodne ľudí šokovalo. "Viem, že pán Soukup si bábätko veľmi želal. On s Agátou to plánovali cez leto," tvrdila Hanychovej mama Veronika Žilková (61). 

Jaromír zahnal klebety o rozchode vyznaním lásky na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Je možné, že si chcel Jaromír tehotenstvom zabezpečiť prelietavú influencerku, ktorá pravidelne príbehmi o nových chalpoch po jej boku zásobovala svojich sledovateľov na Instagrame, a on nechcel byť iba ďalším v poradí. Rovnako sa ale mohlo zapáčiť Agáte akým luxusom a novými príležitosťami sa naplnil jej život vzťahom s multimilionárom. V každom prípade sa zdá, že sa skutočne našli. Obaja milujú pozornosť a spolu sa záujem o ich osoby ešte zvýšil. Dôležité je, aby sa dokázali s láskou postarať o ich spoločného budúceho potomka.

Súvisiace články

Najčítanejšie