Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Opäť to nevyšlo! Johnny Depp je po rozchode, TIETO detaily o jeho vzťahu vyšli na povrch!
Zdielať na

Opäť to nevyšlo! Johnny Depp je po rozchode, TIETO detaily o jeho vzťahu vyšli na povrch!

Archívna reportáž

Počas májového súdneho procesu, keď sa riešila žaloba v kauze ohovárania Johnnyho Deppa (59) a Amber Heard (36), v právnickom tíme herca na seba výrazne upozornila Camille Vasquez (38). Práve ona sa najviac zaslúžila o to, že sa súd priklonil na stranu Deppa, navyše sa špekulovalo, že to medzi nimi iskrí. Nikto si pritom nevšimol, že v súdnej sieni sa objavovala aj iná právníčka, a to Joelle Rich (37). Tá Deppa v roku 2020 zastupovala v spore s denníkom The Sun, v ktorom ho nazvali "bitkárom manželiek". Súd vtedy prehral a vzápätí prišiel o kariéru. No niečo dobré to predsa len prinieslo.

​Hoci súdny proces s denníkom The Sun prebehol už pred dvomi rokmi v Londýne, o tom, že Johnny Depp tvorí pár s Joelle Rich, sa začalo hovoriť až tento rok v septembri. Táto advokátka však nebola súčasťou Deppovho právneho tímu pri jeho následnom súdnom procese vo Virgínii proti Heard pre ohováranie, ale prišla ho tam podporiť. Zúčastnila sa aj na niekoľkých pojednávaniach v súdnej sieni. Na jednej fotke zo začiatku mája ju vidno s úsmevom na tvári, ako kráča pred Johnnym, nasledujúci deň s ním zas počas prestávky pred súdnou sieňou pozerá niečo na jeho telefóne, 16. mája ju dokonca nafotili, ako objíma Deppovu právničku Camille Vasquez a na druhý deň ako opúšťa budovu súdu spolu s Deppom a jeho tímom.

Napriek tomu stále nikto nevenoval pozornosť jej prítomnosti, a tak sa mohol pokojne rozhorieť románik. Ako prví uverejnili príbeh o vzťahu Deppa a Rich v US Weekly, kde o právničke uviedli, že je vydatá a má dve deti. S manželom však žijú už dlhšiu dobu odlúčene. Potvrdil to v septembri nemenovaný zdroj, ale odvtedy malo dôjsť k rozchodu páru.

Deppov koncert je pre slovenských fanúšikov veľka vec:

​Podľa názoru Deppovho priateľa jeho vzťah s advokátkou nebol vážny. "Nehovoríme tu o bežnom páre. Nie je to žiadna veľká, stabilná, oddaná láska. Nie som si istý, či to tak niekedy bolo. Neviem, či sú v tejto chvíli nejakým spôsobom spolu, ale rozhodne neverím, že ide o vážny romantický alebo plnohodnotný vzťah," zmienil sa skeptický priateľa herca. Súdne konanie s Amber bolo vraj pre Deppa "mimoriadne traumatizujúce, takže kto by sa po tom chcel viazať?" pýtal sa celkom rozumne.

​Po vynesení rozsudku 1. júna herec vyhlásil, že "to najlepšie ho ešte len čaká", a dodal, že porota "mi vrátila život". Poďakoval tiež svojmu "usilovnému a neochvejnému právnemu tímu, ktorý odviedol mimoriadnu prácu a pomohol mi podeliť sa o pravdu". Vtedy bol už ale v Londýne, kde začal turné s Jeffom Beckom (77), jedným z najlepších rockových gitaristov sveta. Propagovali jeho nový album, na ktorom sa podieľal aj Johnny. No slovenskí fanúšikovia nemusia zúfať, ak ho s Beckom nevideli. Stačí si počkať do budúceho leta a Johnny vystúpi aj s kolegami z kapely Hollywood Vampires v Zvolenskej Slatine. Aktuálne sa upísal aj pre Rihanninu módnu značku. Na vážny vzťah Johnny zjavne  jednoducho nemá čas. 

metalmania-magazin.eu

Súvisiace články

Najčítanejšie