Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šokujúce priznanie o priezvisku! Táňa už nie je Brzobohatá, ale pôvodne nebola ani Kuchařová!
Zdielať na

Šokujúce priznanie o priezvisku! Táňa už nie je Brzobohatá, ale pôvodne nebola ani Kuchařová!

Archívna reportáž

Po tom, čo sa stala Taťána Kuchařová (34) Miss World 2006, bolo na ňu hrdé Česko aj Slovensko, aj keď oficiálne zastupovala Českú republiku. Vtedy vyšlo totiž najavo, že sa narodila na Slovensku, hoci sa s ňou neskôr jej mama, pochádzajúca z Česka, vrátila po rozvode so slovenským manželom do jej rodiska. Po čase sa opäť vydala a k Táni pribudla jej sestrička. No s priezviskami to mali v rodine trochu zamotané.

​Svoj život sa rozhodla krásna a úspešná Táňa po rozvode s Ondřejom radikálne zmeniť aj čo najrýchlejším návratom k svojmu priezvisku Kuchařová. Vrámci rozvodového konania a istý čas aj po ňom veľmi psychicky trpela, čo potvrdzovali aj jej statusy na sociálnej sieti. Veľmi ju urážalo, že si jej exmanžel našiel veľmi rýchlo náhradu v moderátorke Daniele Písařovicovej (43), ba tvrdila, že sa dozvedela, že ju s ňou podvádzal ešte počas ich manželstva."Moje sebavedomie bolo veľmi skúšané. Bola to silná konfrontácia," priznala sa vtedy zarmútená Táňa.

"Ale teraz som už  sebavedomejšia a mám sa krásne. Život mi poriadne naložil! Vždy sú to skúšky, ktorými musíme prejsť, pretože na ne máme a cez ne rastieme," uviedla. Keď nedávno vystúpila v relácii Povídej v súkromnej českej televízii, priznala, že ešte stále navštevuje psychoterapeuta. Chce sa vyliečiť z tráum, ktoré sa s ňou ťahajú už od jej detstva. Súvisieť majú aj s rozvodom jej rodičov. S biologickým otcom sa potom už takmer nestýkala, hoci ako spomínali jeho rodičia, teda jej starí rodičia, počas prázdnin ich ako malé dievča vraj navštevovala. Ktovie, čo všetko ale prežívala pritom jej detská citlivá duša, ako vnímala pozadie rozchodu a nezhôd jej rodičov, keď aj tieto spomienky vytesnila.

Taťána získala v roku 2006 v Indonézii vzácnu korunku Miss World: 

"Môj biologický otec mal ku mne prístup len občas a veľmi obmedzene, ale chápem, prečo to tak muselo byť, z dnešného pohľadu sa tomu nečudujem," zverila sa v relácii Kuchařová, ktorá sa narodila v Trnave ako Sklenárová. "Tie traumatizujúce veci z detstva neboli zlým základom, záleží na tom, ako sa to človek rozhodne zúročiť," mieni už teraz Táňa, ktorej na ceste k uzdraveniu duše pomáha terapeut. Po tom, čo po rozvode rodičov odišla s mamou do východočeského Opočna, prežila tam detstvo v novej rodine. 

Tánina krása tvár skrýva mnohé bolesti z detstva, tie si lieči aj pomocou terapeuta: 

Bolo ale zvláštne, aby mala iné priezvisko ako zvyšok rodiny, a tak si ju jej otčim osvojil, čím získala aj nové priezvisko. Táňa mala tým pádom už štyri priezviská - Sklenárová, Kuchařová, Brzobohatá a k tomu si pridala aj Gregor, po svokre, ako jej chcel vzdať hold Ondřej. Aktuálne je opäť Kuchařová, no keďže je už aj zadaná, hoci zatiaľ robí o identite novej lásky tajnosti, možno čoskoro okúsi aj piate prezvisko.

Súvisiace články

Najčítanejšie