Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TOTO je najsexi muž planéty! Robí si z titulu žarty, jeho mamu to vraj poteší!
Zdielať na

TOTO je najsexi muž planéty! Robí si z titulu žarty, jeho mamu to vraj poteší!

Zdroj: menshealth.com

Získať titul krásy v rôznych, prevažne ženských súťažiach, je vždy veľká výzva. Mladé krásky ale neváhajú a obvykle dúfajú, že si tým zabezpečia prestíž a nádejnú kariéru. Sú ale tituly pre krásky a krásavcov, kde nie je nutné sa zapojiť - stačí si robiť svoju prácu a ľudia to ocenia. Tak nejako to bolo aj v prípade tohtoročného víťaza titulu najsexi muž planéty, ktorý udeľuje magazíne People. Stal sa ním americký herec Chris Evans (41).

​Tento bezpochyby príťažlivý muž tento titul magazínu People berie z humorom a nijako extra to jeho život nezasiahlo. Hviezde filmov Kapitán Amerika či seriálu Gray Man je jasné, že ho čaká podpichovanie od jeho blízkych a priateľov. Chris Evans zvíťazil v tvrdej konkurenci celebritných hviezd ako je George Clooney, Robert Pattinson či Dwayne Johnson.

Keď si ho na konto získaného titulu Najsexi muž planéty pozval do jeho šou Stephen Colbert, prehlásil so smiechom: "Mama bude veľmi šťastná. Je hrdá na všetko, čo robím, ale týmto bude asi žiť dlho." On sám to berie skôr recesisticky, ako sa zdá. No niet pochýb, že iste aj jemu titul polichotil, hoci zažartoval, že táto pocta je niečo, za čo bude pravdepodobne skôr terčom žartíkov, ako osláv. "Naozaj to bude len dôvod na šikanu. Je to zrelé na obťažovanie," vtipkoval a niet pochýb, že jeho kolegovia si za to z neho budú iste v dobrom strieľať.

Chris Evams momentálne žiari vo filme s názvom Gray Man po boku ďalšieho hollywoodskeho fešáka Ryana Goslinga:

"Celá táto vec je priťažká na to, aby som o nej robil rozhovor," poznamenal s úsmevom pre People. "Pripadá mi to ako zvláštna forma chválenkárstva," dodal krásavec. Ako vidieť z jeho rozprávania, oveľa radšej hovorí o svojej kariére, ktorá je v poslednom desaťročí na vzostupe. Tento rok si zahral vo filme Lightyear od Pixaru, Gray Man od Netflixu a nakrútil tri nové filmy, vrátane pripravovaného filmu Ghosted na rok 2023, ktorý aj produkuje. Evans, ktorý už prekročil štyridsiatku, by už chcel uprednostniť zdravú rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom a tráviť čo najviac času doma so svojou rodinou v Bostone, kde to miluje. 

Chris Evans získal prestížny titul najsexi muža planéty: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Evans (@chrisevans)

O svojej budúcnosti rozmýšľa stále viac aj v súvislosti s manželstvom a otcovstvom. "To je niečo, čo určite chcem, len nečakajte, že poviem, kedy sa to stane. Niektoré veci si chcete nechať len pre seba, rodinu a priateľov," zdôraznil s tým, že by po 22 rokoch kariéry chcel spomaliť. Nie je už veľmi ochotný žiť pol roka s kufrom, keď nakrúca ďaleko od domova, kde je jednoducho šťastný. "Najpríjemnejším aspektom mojej kariéry je momentálne pocit istoty, že môžem stiahnúť nohu z plynu. Mám pocit, že mám trochu viac slobody na to, aby som si mohol dať na chvíľu pauzu od tohto odvetvia, a keď sa vrátim, stále si nájdem projekty, ktoré uspokoja moje tvorivé chúťky," dodal so spokojnosťou tento krásavec, o ktoréh orientácii sa napriek niekoľkým vzťahom so ženami stále špekuluje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie