Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Čo to spravil! Johnny Depp je na nepoznanie po radikálnej úprave vzhľadu!
Zdielať na

Čo to spravil! Johnny Depp je na nepoznanie po radikálnej úprave vzhľadu!

Archívna reportáž

Po úspešnom turné s uznávaným hudobníkom Jeffom Beckom po Európe, zamieril Johny Depp (59) do USA, kde budú pokračovať. Prvé vystúpenie mali v New Yorku, ale slávny herec novým imidžom poriadne šokoval. Ktovie prečo si totiž po rokoch dohladka oholil jeho typické fúziky a bradu. Rozhodne tým vyvolal na sociálnych sieťach v komentároch diskutujúcich viac pozornosti ako samotným kocertom, pre jeho fanúšikov bol jeho nový výzor doslova šokom.

​Podľa britského denníka Mirror čakali obdivovatelia herca presláveného z filmu Piráti z Karibiku po skončení jeho hudobnej šou s Beckom v New Yorku pred budovou, kde sa konala, kým sa objaví, aby ho mohli pozdraviť. Napokon ho ale mnohí pomaly ani nespoznali. Veľké, do modra tónované slnečné okuliare mu zakrývali väčšinu tváre. Nebyť jeho typickej šiltovky na hlave, by ho zrejme považovali iba za niekoho z jeho tímu a čakali by na svojho miláčika, ktorého roky poznajú s typickým porastom tváre, zrejme trpezlivo ďalej.  

Možno to bol hercov úmysel, aby vyprovokoval pozornosť niečim novým, ale možné je aj to, že sa chystá nakrúcať film, kde sa od neho vyžaduje oholená tvár. Johnny je ukážkou, ako výrazne vie ovplyvniť tento mužský doplnok tváre celkový dojem. Kým na niekom vyzerá brada či fúzy zvláštne, švihácke fúziky s bradkou Johnnymu naozaj svedčia a patrí to spolu so šperkami či šatkami k jeho frajerskému imidžu. V tejto podobe ho majú jeho obdivovatelia najradšej.

Pozrite si zaujímavé video ako sa Johnny menil v priebehu života: 

VynovenýH herec veselo podpisoval autogramy, rozprával sa s fanúšikmi a pózoval s úsmevom po boku nadšených obdivovateľov, ktorí boli ochotní na neho dlho čakať, len aby ho mohli vidieť zblízka a sa ho čo i len letmo dotknúť. Ani drastická zmena tváre Johnnyho iste nezmenila ich vzťah k nemu.

Johnny prekvapil svojim novým "hladkým" imidžom bez porastu: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Animal Sister (@animal_sister_)

No ešte očakávanejšou novinkou v správach o Deppovi je aj to, že sa zakrátko objaví v kinách film, týkajúci sa jeho nedávneho bombastického súdneho procesu s exmanželkou Amber Heard. Film s názvom Hot Take: The Depp/Heard Trial má sledovať osudy rozvadeného páru pred súdom aj mimo neho. Johnnyho stvárnil vo filme herec zo seriálu Dni nášho života Mark Hapka a Amber herečka z American Horror Story Megan Davis. Ostáva veriť, že v skutočnom živote už proces pokračovať nebude.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie