Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najsexi herec podľa najsexi Pitta! TENTO muž je podľa Brada ten najväčší krásavec!
Zdielať na

Najsexi herec podľa najsexi Pitta! TENTO muž je podľa Brada ten najväčší krásavec!

Archívna reportáž

Obdivovateľom hviezdnych hollywooodskych hercov Brada Pitta (58) a Georgea Clooneyho (61) iste neuniklo, že sú dlhé roky dobrými kamarátmi a často spolu trávia aj voľné chvíle. Spoznali sa na pľaci v roku 2002 pri výrobe filmu Spoveď nebezpečného ducha, ktorý Clooney režíroval. On a Pitt si počas ich kariéry spolu ale zahrali vo viacerých filmoch aj divadelných hrách. O hercoch je známe, že sa radi navzájom prekárajú, čo potvrdilli aj nedávno.

​Na nejaký čas sa cesty dvoch hereckých idolov rozišli, keď sa dal Brad dokopy s Angelinou Jolie a ona vraj mala pociť, že na neho nemá Clooney dobrý vplyv, ale časom si k sebe našli opäť cestu. Je vidieť, že si spolu rozumejú a môžu si dovoliť aj rôzne sarkastické poznámky, ktoré ale obaja berú s nadhľadom. Najnovšie si doberal Clooney Pitta v The Late Show potom, čo mu Stephen Colbert spomenul výroky kamaráta pre Vogue o tom, koho považuje za najkrajšieho a najsexi muža v histórii sveta.

"Pokiaľ ide o herecký svet, okamžite mi napadne Paul Newman," vybral z plejády krásavcov Pitt. "Pretože zostarol s gráciou a podľa všetkého to bol veľmi výnimočný, srdečný a čestný človek," zdôvodnil svoj výber. "Ale ak by som mal menovať niekoho zo súčasnosti, bol by to ten smrad George Clooney, pretože.., prečo nie?" okato sa zamyslel a neodpustil si pritom dávku štiplavej irónie voči kamarátovi. "Zvyčajne mu zoberiem prvenstvo a on potom mne, ale tentokrát pôjdem opačným smerom. Ale len tentokrát. George? Teraz je to pre teba," dodal k tomu veľkodušne so smiechom.

Dvaja hollywoodsky fešáci so spolu zahrali aj vo filme Dannyho jedenástka: 

Clooney Colbertovi na to počas návštevy CBS so svojou manželkou Amal poznamenal: "Priznajme si to. Má pravdu."  Popritom ale vtipne naznačil, že v skutočnosti mienil Pitt označiť za najkrajšieho seba. "Myslím, že pravda je taká, že keď odpovedal prvýkrát, označil sám seba a oni povedali: 'Zopakujme si záber. Nemal by si hovoriť o sebe,'" povedal so smiechom George. "No, mám o ňom čo povedať a zrejme v tom bude aj slovo smrad, keďže ho použil na mňa," dodal sympatický herec. "Povedal by som, že aj ja si myslím, že som ten najkrajší muž na svete," zaklincoval veselo. Zároveň nezabudol spomenúť, že sa spolu chystajú opäť nakrútiť spoločný film. To je dobrá správa pre ich fanúšičky, lebo nech sa tí dvaja naťahujú ako chcú, pre milióny a milióny žien majú pravdu obaja.

George, Brad a Matt Damon na spoločnej fotke z roku 2007 pre magazín GQ:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa not only 90s (@ninetieees)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie