Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bábo je na ceste! Rozžiarený herecký pár prezradil rovno aj pohlavie prvého potomka!
Zdielať na

Bábo je na ceste! Rozžiarený herecký pár prezradil rovno aj pohlavie prvého potomka!

Archívna reportáž

Dlho neotáľali! Sympatický herecký pár, hviezda seriálu Teória veľkého tresku, Kaley Cuoco (36), a hviezda seriálu Ozark, Tom Pelphrey (40), ohlásili po pár mesiacoch vzťahu očakávanie prvého potomka. Sympatická herečka sa podelila o celú sériu najšťastnejších momentiek.

​Kaley a Tom sa dali dokopy len v apríli tohto roku na premiére poslednej série seriálu Ozar, ktorý zožal obrovský úspech. Jednu z výrazných postáv tam zahral práve Pelphrey, na ktorého zásadná rola ale zjavne ešte len čaká. Rovnako aj na Kaley, pre ktorú bude materstvo tiež premiéra.

Hviezda seriálu Letuška sa v utorok na Instagrame podelila o svoju radosť so svojimi 7,4 miliónmi sledovateľov.  A keď už, tak poriadne, povedala si sympatická blondínka a rovno svetu oznámila aj pohlavie jej dieťatka. "Dievčatko Pelphrey prichádza v roku 2023," napísala herečka k selfie s Tomom Pelphreym.

Tom podal v seriáli Ozark skvelý výkon:

"Nadovšetko požehnaná a na šťastná až na Mesiac! Milujem ťa, Tom!" vyznala sa svojmu priateľovi a pridala bohatú sériu spoločných fotiek. Na jednej Tom držal kúsok torty s ružovou plnkou, čo bol zjavne spôsob, ako sa dozvedeli, čo to bude. Ďalšie fotografie zahŕňali reakciu prekvapeného páru na ružovú farbu v strede torty, Toma držiaceho malinké tričko s nápisom "Milujem svojho otecka", pár držiaci hrnčeky na kávu s nápismi "ocko medveď" a "mama medvedica" a fotografiu bábätka. Kaley zdieľala aj fotku, na ktorej držia pozitívne tehotenské testy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Cuoco a Pelphrey zažili "lásku na prvý pohľad" na aprílovej premiére seriálu Ozark, kde pôvodne Kaley ani neplánovala byť. "Moja manažérka ma zobrala ako hosťa na premiéru seriálu Ozark a tam som sa s ním zoznámila," spomenula Cuoco na svoje prvé skutočné stretnutie s hercom. "Bolo to, akoby začali spievať anjeli. Bola som ako: 'Aleluja!' Bolo to veľmi magické... bolo to dokonalé," rozplýva sa kráska, ktorá istú dobu chodila aj s hereckým kolegom Johnnym Galecki alias Leonardom, ale aj s najsexi mužom sveta, Henrym Cavilleom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Pelphrey (@tommypelphrey)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie