Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prachař porušil vlastnú zásadu, aby dal Agáte na frak?! Ukázal sa s dcérkou Miou, prvý a poslednýkrát!
Zdielať na

Prachař porušil vlastnú zásadu, aby dal Agáte na frak?! Ukázal sa s dcérkou Miou, prvý a poslednýkrát!

Archívna reportáž

Pred vyše 5 rokmi sa Prachařovcom narodila Mia, teraz čaká Agáta tretie dieťa s tretím mužom

Po tom,ako sa nedávno na Instagrame vyjadrila Agáta Hanychová (37) o svojom exmanželovi Jakubovi Prachařovi (39) veľmi vulgárne ako o zlom otcovi ich dcérky Mii (5), spravil nečakaný krok. Aj keď má inak zásadu, že Miu na fotkách či videách na sociálne siete nedáva, spravil výnimku. Ako inak, bolo to na jeho milovanej Slávii.

Už Jakubov dedo, herec Iľja Prachař, bol zarytým fanúšikom tohto futbalového klubu, nasledoval ho aj jeho syn David a vnuk Jakub Prachař. Zdá sa, že by k nim mohla patriť už aj Mia. ​Po romantickej dovolenke Jakuba a jeho priateľky Sáry Sandevy na Maldivách sa totiž rozhodol zareagovať na drsné slová exmanželky a ukázal, že nie je až taký mizerný otec. Agátu totiž veľmi rozčúlilo, že v čase, keď mal mať Miu v opatere, ju prosto nechal iným. "Mia chodí k otcovi rada, práve preto nechcem ísť do konfliktu, ale odísť na Maldivy a nechať dieťa po babičkách a opatrovateľkách, to mi pripadá strašné. Vy si možno vykresľujete pána Prachařa ako úžasného otca, ale nie je a vždy to bol ko*ot. Nemala by som to hovoriť o otcovi dieťaťa, škoda, že sa to nedá pretočiť, ale toto jednoducho nie je v poriadku," povedala ostro vytočená Hanychová.          

Jej sledovatelia boli možno až trochu zaskočení touto spŕškou, ale mnohí jej aj pritakali. Nie však tí, ktorí majú radi Jakuba. Preto jeho fotku z tribúny Slávie na dôkaz, že sa dcérke venuje, kvitovali. "Prvýkrát na Slávii. A naposledy na mojom Instagrame. Nech žije Slávia a Mia Prachařová. Góóóóól," komentoval Prachař fotografiu, kde je so svojou vysmiatou dcérou. "Vy sa tej Mii naozaj venujete. A máte úplnú pravdu, že deti na Instagram nepatria. Ste úžasný otec, škoda, že matka taká nie je," polichotil mu jeden z fanúšikov a pridali sa aj ďalší. "Je super Kubo, že máš taký názor. Škoda, že jej mamička ju všade pchá," neodpustil si ďalší.

Agáta sa ešte v časoch veľkej lásky k Jakubovi vedela vyjadriť na jeho adresu celkom kriticky:

​Je zjavné, že medzi fanúšikmi Jakuba nie je veľmi Agáta Hanychová obľúbená, o to radšej majú Sáru Sandevu. Aj na Jakubovi vidieť, že svoju novú mladú priateľku totálne zbožňuje. K  ich spoločnej fotke zo štadióna Slávie pripísal: "Takže moje milované dievča nechalo romantický večer na mňa. A vzala si aj šál. 22 te Sakam. Nech žije Slávia a Sara Sandeva." Jeho sledovatelia boli tiež nadšení, zhodli sa, že z páru vyžaruje zamilovanosť. "Toľko lásky na jednej fotografii," okomentoval to jeden nadšenec. "To je úplne iný level ako tá slečna z primitívneho kmeňa," neodpustil si iný  poznámku na Prachařovu bývalku. Tej sa to iste páčiť nebude a vráti im to zas možno aj s úrokmi. 

Jakub Prachař porušil vlastnú zásadu zverejňovania fotiek detí na sociálnych sieťach, sám však tvrdí, že naposledy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Súvisiace články

Najčítanejšie