Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Klebetilo sa, že sa zasnúbila s priateľkou, no prekvapenie je ešte väčšie! Herečka sa stala MAMOU!
Zdielať na

Klebetilo sa, že sa zasnúbila s priateľkou, no prekvapenie je ešte väčšie! Herečka sa stala MAMOU!

Zdroj: instagram/RA

Tak, ako pred časom prekvapila austrálska herečka Rebel Wilson (42) svojou štíhlosťou, keď sa jej behom roka podarilo zhodiť desiatky nadbytočných kíl, následne šokovala lesbickým vzťahom, teraz prišla s ešte väčšou novinou. Svetu oznámila, že sa jej narodila dcérka. Po dieťati pritom posledné roky túžila, ale nedarilo sa jej. Rozhodla sa napokon pre variant, ktorú využíva čoraz viac celebrít, a to umelé oplodnenie a vynosenie dieťaťa náhradnou matkou. Tej sa podarilo porodiť pred pár dňami zdravé dievčatko a Rebel snáď nikdy nebola šťastnejšia.

​Dôvod, prečo sa Rebel Wilson rozhodla v roku 2020 začať svoj "rok zdravia" bola jej túžba stať sa mamou. Podnietil ju k tomu lekár, ku ktorému sa vybrala rok predtým, aby u neho podstúpila liečbu neplodnosti. Odporučil jej schudnúť. Vzhľadom na prebiehajúcu pandémiu covidu mala na to dosť času a výsledky jej snahy ju samu prekvapili. Hoci po rozchode s bohatým dedičom sa dlho pokúšala nájsť lásku, pričom využívala aj zoznamovacie aplikácie. Toho pravého ale nenašla, naopak - našla tú pravú. Ich láska trvá už 7 mesiacov, no na splodenie dieťaťa, pochopiteľne, čosi chýbalo. Na počatie musela použiť spermie mužského darcu. 

V pondelok sa objavila na jej profile Instagramu fotka s jej malým pokladom, dcérkou Royce Lilian v jemnoružovom body s podkolienkami s hlavami jednorožcov. Tváričku si sama prekryla rukou. "Som nesmierne pyšná na to, že môžem oznámiť narodenie môjho prvého potomka, Royce Lillian, ktorý prišiel na svet minulý týždeň vďaka náhradnej matke. Nedokážem ani opísať lásku, ktorú k nej cítim, je to nádherný zázrak! Som navždy vďačná všetkým, ktorí sa na tom podieľali (viete, kto ste), pripravovalo sa to roky, ale najmä sa chcem poďakovať mojej úžasnej náhradnej matke, ktorá ju odnosila a porodila s neuveriteľnou starostlivosťou a eleganciou," vyznala sa šťastná novopečená mama.

Rebel sa preslávila najmä v komédii Pitch Perfect, kde hrala trošku nemotornú ale srdečnú bacuľku Amy:

Populárna herečka považuje dcérku za ten "najlepší dar" a napísala tiež, že je "pripravená dať malej Royce všetku lásku, aká sa dá predstaviť". Učí sa rýchlo ako sa o ňu postarať, vyjadruje "veľký rešpekt všetkým mamám," a je hrdá na to, že je už v ich klube. S výchovou a starostlivosťou o dcérku jej iste rada pomôže jej partnerka Ramona Agruma, ktorá je módnou návrhárkou a šperkárkou. Ich vzťah svetu zvestovali 9. júna. "Myslela som si, že hľadám Disneyho princa... ale možno som celý ten čas naozaj potrebovala Disneyho princeznú," uviedla Rebel. Vtedy už iste vedela, že na jeseň k nim pribudne aj ďalší člen, no to si nechala ako tajomstvo až do jeho narodenia.

Rebel si v tajnosti nechala vynosiť dieťa, ktoré bude vychovávať s partnerkou Ramonou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Súvisiace články

Najčítanejšie