Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Slávna mama a dcéra nafotili zábery v sexi spodnej bielizni! Spustila sa lavína kritiky, TOTO je reakcia!
Zdielať na

Slávna mama a dcéra nafotili zábery v sexi spodnej bielizni! Spustila sa lavína kritiky, TOTO je reakcia!

Archívne video

Slávna modelka Heidi Klum (49), ktorá pochádza z Nemecka, je od jej ranej mladosti veľkou svetobežníčkou a rada pritom rúca všetky predsudky o ženách. Svoju najstaršiu dcéru Leni (18) počala s talianskym multimilionárom Flaviom Briatorem (72), ale ten sa veľmi k otcovstvu nepriznával. Keď sa dala zakrátko po jej narodení dokopy s britským soulovým spevákom Sealom (59), ktorého otec je pôvodom Nigérijčan a mama Brazílčanka, bol ochotný si ju adoptovať. S ním potom mala Heidi ešte tri deti.

​Zatiaľ čo sa o deťoch Heidi Klum, ktoré má s exmanželom Sealom, nevie takmer nič, Leni sa už predstavila ako modelka. Má veľmi peknú tvár, ešte jemnejšiu, ako má jej mama, čo ju robí obzvlášť príťažlivou. S modelingovou kariérou začala v auguste 2021. Jej prvé vystúpenie bolo na prehliadke Dolce&Gabbana. Iste najmä vďaka popularite svojej matky má dvere do sveta modelingu otvorené a aj si to dobre uvedomuje. Debutovala spolu s mamou na obálke nemeckého vydania Vogue január/február 2021, kde mali na sebe rovnaké nohavicové kostýmy, len v rozdielnych farbách.  

Neskôr sa objavila na fotografii pre časopis Rollercoaster, kde stojí na pláži a z čiernej bundy jej odvážne vykúkalo poprsie. To už sa ale nevyhla kritickým poznámkam z radov verejnosti. "Je to vôbec legálne? Má 17 rokov!" komentoval to niekto na sociálnej sieti a ďalší pridal: "Čo je to za matku, ktorá dovolí svojej neplnoletej dcére zverejňovať takéto fotografie?" Výkonný riaditeľ renomovanej modelingovej agentúry, Marco Sinervo, sa vtedy vyslovil na adresu Leni neveľmi povzbudivo. "Leni je pekné dievča, to áno, ale žiadna topmodelka,"  poznamenal kruto. Ale ctižiadostivú Leni tým nezastavil. Zdá sa, že si získava čoraz väčšiu popularitu, ktorú veľmi podporuje jej slávna mama.   

Leni sa rozhodla ísť v šľapajách svojej matky Heidi, pozrite si vo videu ako jej to ide na móle: 

Iba nedávno spolu robili aj kampaň pre taliansku značku spodnej bielizne, kde boli obe spolu sporo odeté len kúskoch jemnej čipky. Ihneď sa našli ale kritici, ktorých to pohoršilo a označli to za "nechutné, nevkusné a lacné". Leni však kritika nevadí. "Úprimne povedané, nepozerala som sa na veľa reakcií,"  mávla nad tým rukou. "S kampaňou som celkovo spokojná. Mám radosť. Veľmi som si ten deň s mamou užila. Myslím, že tie fotky sa naozaj vydarili a veľmi nás to bavilo. Milujem ju. Je pre mňa inšpiráciou. Už len tie rady, ktoré mi dáva, spôsob, akým pracuje, všetko, čo sa jej týka, môžem pokračovať ďalej a ďalej," povedala Leni o svojej slávnej mame, ktorá sa provokáciami priam preslávila. Zdá sa, žeby najradšej chodila nahá, no keď už oblečená, tak vždy poriadne sexi. Prípadne v šokujúcom halloweensom kostýme, ako ukázala aj pred pár dňami, prezlečená za červa.

Heidi spolu s dcérou Leni v kampani k známej značke spodnej bielizne:​

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Olumi Klum (@leniklum)

Leni sa nebojí podujať aj na odvážnejšie fotenia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie