Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
To je drahé odškodné! Neverami poškvrnený Vémoland ide do predaja, Karlosova rodina sa bude sťahovať!
Zdielať na

To je drahé odškodné! Neverami poškvrnený Vémoland ide do predaja, Karlosova rodina sa bude sťahovať!

Archívna reportáž

Zápasnícka hviezda Karlos Vémola (37) rozhodne nepatrí k mužom, ktorí si strážia svoje súkromie. Od publicity neuchránil ani svoje údajné zálety. Miluje okázalosť vo všetkom a vybral si k sebe dostatočne výstrednú partnerku Lelu (33), s ktorou sa v lete oženil a označil to sám za svadbu roka. Veľkolepo pôsobí aj ich obydlie Vémoland, kde si Karlos zriadil aj domácu ZOO. Najnovšie začal ale vážne uvažovať o zmene bydliska a novom dome. Mnohí si myslia, že je to bolestné pre Lelu kvôli jeho aférkam.

​Cesta za slávou uznávaného českého zápasníka MMA Vémolu nebola ľahká. Začínal ako vyhadzovač v londýnskych podnikoch, kde si ho mal všimnúť ako zápasnícky talent jeden známy tréner. Predtým ako nastúpil na svoju cestu slávy, mal pracovať aj u istého bohatého Araba, ktorý doma choval exotické zvieratá. To sa Karlosovi zapáčilo natoľko, že sa vraj rozhodol, že takéto niečo bude mať doma aj on. Čo si zaumienil, to aj uskutočnil. Pomaly všetkým tým zvieratám, ktoré si do domácej ZOO vo Vémolande zaobstaral, je tam už tesno. Ktovie, či za plánmi Terminátora, ako sa rád prezýva, vybudovať nový Vémoland sú zvieratá, alebo skôr nespokojná manželka.

Raz už Lela dala Karlosovi kopačky a načas od neho odišla, keď sa pochválila výstredná fitneska Lulu, že s ním mala takmer ročný pomer a na dôkaz zdieľala fotku z kúpeľne vo Vémolande. Ani jeho údajnú mladučkú milenku Riku Fane, ktorá nedávno zverejnila ich niekoľko týždňov trvajúci vzťah, Vémoland vraj neminul ako miestečko ich radovánok. Vémola síce napriek dôkazom všetko vytrvalo popiera, ale Lela zrejme vie svoje a iste ju to nepotešilo. Možno aj preto, aby mu z domu hriechu manželka spolu s deťmi neutiekla, Karlos veľmi vážne uvažuje o kúpe nového. "Už pozeráme a vyberáme, čo by sa nám páčilo," prezradil Vémola na profile svojho Instagramu. Má to byť dom na kľúč z panelov, ktorý bude postavený raz-dva.

Karlos svoju manželku Lelu neváhal podviesť už krátko po ich okázalej svadbe plnej celebrít: 

Perspektíva nového bývania sa zapáčila aj Lele a možno načas zažehnala aj ich krízu. "Toto bývanie smerom k prírode sa mi fakt začína viac a viac páčiť," dala vedieť svojim sledovateľom plastiková kráska na Instagrame. K jej novému nosu pribudli najnovšie aj ďalšie drobné vylepšenia tváre, tak prečo nie rovno aj dom. Sledovatelia profilov Instagramu tohto podareného páru sa už na ich konto začali zabávať. Od komentárov typu "A ja som to tipovala na Cartiera, Dubaj a 100 ruží. A tu sa rieši barák. Sakra, to bolo asi fakt veľké," cez "Toto kabelka nevyžehlí, ale s barákom ma prekvapil," až po drsné rypnutie v odkaze pre Karlosa: "Musíš urobiť ešte nejakú izbu pre milenky!" Treba ale dodať, že o väčšom dome s farmou, podobne ako mal Bolek Polívka, hovoril Terminátor už na jar.

Karlos a po ďalšej nevere kajá a Lele, deťom a jeho zverincu by doprial nový domov. Fanúšikovia ho v komentároch veru nešetrili:

Súvisiace články

Najčítanejšie