Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vondráčkovej ex- Plekanec slávi 40! Všetci čakali vyznanie od Šafářovej, no stal sa opak!
Zdielať na

Vondráčkovej ex- Plekanec slávi 40! Všetci čakali vyznanie od Šafářovej, no stal sa opak!

Zdroj: Instagram/LS

Nielen navonok vyzerá pár športovcov, ktorý tvorí hokejista Tomáš Plekanec a bývalá tenistka Lucie Šafařová, ako skvelá dvojka. Zjavne si Tomáš veľmi váži, čo mu zoslal osud po sklamaní z manželstva s Luciou Vondráčkovou. A tak to aj v deň jeho narodenín vyzeralo na sociálnej sieti trochu naopak, ako by človek čakal.

​Usmievavá športovkyňa Lucie Šafářová (35) sa napriek dobrej forme a mladosti pred štyrmi rokmi rozhodla kvôli Tomášovi opustiť svoju tenisovú kariéru, aby s ním mohla budovať vzťah a založiť rodinu. Po krátkom čase sa stali rodičmi už takmer trojročnej dcérky Leontýnky a po čase k nej tento rok v máji pribudol po ich minuloročnej svadbe aj synček Oliver. Po príchode z pôrodnice zdieľala šťastná mamička fotku s postieľkou, v ktorej leží novorodenec a sestrička ho hladká ho po hlavičke, s oznamom: "Malý braček už je s nami! Vitaj v tej našej športovej rodine, Oliverko! Sme veľmi šťastní, že ťa máme!" Tešili sa z neho aj jeho dvaja starší nevlastní bratia Matyáš (11) a Adam (8).

Z fungujúcej veľkej rodiny, o ktorú sa stará a drží ju pokope najmä Plekancova súčasná manželka Lucka, sa ešte stále aktívne hrajúci hokejista veľmi teší. Dobre si uvedomuje, že by ju bez jej pomoci nezvládal kvôli svojej pracovnej zaneprázdnenosti. A tak, keď všetci čakali gratuláciu a vyzaneni od Lucky, prišlo ako prvé vyznanie od neho: "Bol to človek, ktorý mi spadol z neba. Keď sa ti niekto taký objaví v živote a je s tebou schopný prejsť tie najťažšie chvíle, ktoré máš, tak väčšie šťastie človek ani mať nemôže. Som veľmi rád za deti a za to, ako štyri roky funguje."  Takto pekne hovoril útočník Jágrovho hokejového tímu kladenských Rytířov o bývalej úspešnej tenisovej profesionálke Šafařovej v rozhovore pre iSport.cz.

Lucie sa v úlohe mamy našla a napĺňa ju:

Aj on už pomaly pomýšľa na odchod do hokejového dôchodku, zatiaľ to ale necháva tiež na osud. Váži si ale šťastné spoločné chvíle s manželkou a deťmi. "Verím, že to tak vydrží. A že si budeme ďalej užívať detí a života po kariére. Teda ja som ešte na jej sklonku. Uvidíme, čo ešte budem mať pred sebou," zamýšľa sa nad životom jubilant Tomáš Plekanec. Napokon ani manželka nezabudla pogratulovať so želaním: "Všetko najlepšie, mužu. Nech si stále taký super chlap, ako ťa poznáme a máš stále dosť energie na to naše životné tempo!" Čo už viac si len môžu títo dvaja finančne zabezpečení a úspešní športovci do budúcnosti priať, zdá sa, že majú všetko.

Pleky oslávil nedávno okrúhlych 40. rokov: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie